maandag, 14 oktober 2019
 

Nieuwsoverzicht

14 oktober 2019

Volvo V90

Volvo V90

Volvo V90 nu als T4 Business Luxury

11 oktober 2019 | Volvo presenteert de V90 T4 Business Luxury. De extra uitrusting omvat tal van opties die het comfort op een hoger plan brengen. Dit terwijl de V90 T4 Business Luxury juist extra scherp geprijsd is. Het voordeel loopt op tot ruim 5.000 euro. De V90 T4 Business Luxury is per direct bij de Volvo-dealer te bestellen vanaf 59.995 euro.

Toyota LQ

Toyota LQ

Toyota toont LQ op Tokyo Motorshow 2019

11 oktober 2019 | Toyota kondigt de LQ aan, een concept car die gebruikmaakt van technologie waarmee het mogelijk is een emotionele band op te bouwen tussen bestuurder en auto. De LQ, de volgende generatie van Toyotas concept car Concept-i, die voor het eerst op de Consumer Electronics Show van 2017 was te zien, kan ook verregaand autonoom rijden. De auto is voorzien van Yui, een kunstmatig intelligente assistent die leert van de bestuurder en die kan zorgen voor een gepersonaliseerde rijervaring.

Fiat Tipo

Fiat Tipo

Fiat Tipo tijdelijk in Street-uitvoering

11 oktober 2019 | De Fiat Tipo is tijdelijk leverbaar in de zogenaamde Street-uitvoering. Deze biedt een extra rijke uitrusting tegen een speciale prijs. De Tipo Street kost 18.895 euro.

Toyota Mirai

Toyota Mirai

Toyota toont 2e generatie Mirai

10 oktober 2019 | Toyota laat tijdens een speciale tentoonstelling op de komende Tokyo Motor Show (23 oktober - 4 november 2019) een vooruitblik zien vopan de volgende generatie Mirai. De tweede generatie van de Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) brengt de door Toyota ontwikkelde brandstofceltechnologie op een hoger plan en komt naar verwachting volgend jaar in Europa op de markt.

Subaru

Subaru

Subaru introduceert Rear Seat Reminder

10 oktober 2019 | Subaru werkt hard aan de veiligheid van zijn modellen. Passief en actief. Meest recente toevoeging aan het veiligheidsarsenaal is Rear Seat Reminder, een systeem dat waarschuwt als een kind is achtergelaten op de achterbank. Overbodig? Tijdens de afgelopen zomermaanden overleden ook dit jaar opnieuw nodeloos kinderen omdat ze achterbleven in een snikhete auto.

Hyundai

Hyundai

Gratis oplaadpunt bij Hyundai

10 oktober 2019 | Hyundai maakt elektrisch rijden aantrekkelijker met een oplaadpunt en twee installatiepakketten. Klanten hebben de keuze uit een basisoplossing (alleen installatie) en een totaaloplossing waarmee ze compleet ontzorgd worden. Hyundai biedt kopers van een nieuwe IONIQ Electric of KONA Electric tijdelijk een gratis oplaadpunt aan, zodat zij kunnen profiteren van deze laadoplossing.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen toont schets Golf 8

10 oktober 2019 | Als er een auto is die de naam bestseller verdient, is het de Golf wel. Van generatie op generatie heeft hij zijn naam wereldwijd steviger gevestigd. Over twee weken, op 24 oktober, beleeft de achtste generatie van de Golf zijn wereldpremiere in Wolfsburg. Nu al is duidelijk dat de Golf 8 digitaler en meer verbonden wordt dan voorheen. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.

Ford Puma

Ford Puma

Ford start productie van crossover Puma

9 oktober 2019 | De volumeproductie van de elektrische nieuwe Ford Puma is van start gegaan in Fords ultramoderne fabriek in het Roemeense Craiova. Fords nieuwe op de SUV geinspireerde compacte crossover wordt aangeboden met 48-volt Ford EcoBoost Hybrid-aandrijving en is de eerste hybride auto die wordt geproduceerd in Roemenie.

Toyota e-Palette

Toyota e-Palette

Toyota toont e-Palette op Tokyo Motorshow

9 oktober 2019 | Toyota heeft bekendgemaakt dat het twintig exemplaren van de speciale Toyota e-Palette Tokyo 2020 Version beschikbaar stelt tijdens de Olympische en Paralympische Spelen, die in 2020 plaatsvinden in Tokyo. De geautomatiseerde batterij-elektrische voertuigen verzorgen via een vaste route het vervoer van atleten en hun assistenten. De Toyota e-Palette is speciaal aangepast op basis van feedback van atleten over hun mobiliteitsbehoeften tijdens de spelen.

Seat

Seat

Control Tower bekroond tijdens SEAT Innovation Day

8 oktober 2019 | In SEAT's nieuwe Control Tower in de fabriek in Barcelona worden voortaan real-time gegevens gelinkt van 16 miljoen verschillende onderdelen die nodig zijn om dagelijks 2.300 auto's te kunnen produceren. Dankzij het verwerken van die real-time informatie kunnen SEAT-kopers nu ook na het plaatsen van een bestelling de configuratie van hun auto nog aanpassen.

Profile