zaterdag, 17 november 2018
Feedback
 

Nieuwsoverzicht

17 november 2018

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz levert GLC F-FCell aan klanten

16 november 2018 | Mercedes-Benz realiseert een mijlpaal op de weg naar emissievrij rijden met de aflevering van de eerste GLC F-CELL modellen aan klanten in Duitsland. De GLC F-CELL beschikt zowel over brandstofcel- als elektro-aandrijving via een accu die met plug-in technologie extern kan worden opgeladen. Naast diverse nationale en regionale ministeries, Nationale Organisation Wasserstoff- und Brennstoffzellentechnologie (NOW) en H2 Mobility, behoort ook Deutsche Bahn tot de eerste klanten in Duitsland.

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster

BMW maakt prijzen Z4 Roadster bekend

16 november 2018 | BMW maakt de prijzen van de nieuwe Z4 Roadster bekend. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter belooft maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek plus een verleidelijk design en een puristisch interieur. De nieuwe Z4 Roadster is beschikbaar in drie motorvarianten en staat vanaf 9 maart 2019 bij de dealer.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota toont nieuwe Corolla sedan

16 november 2018 | Na de Toyota Corolla Hatchback op de Autosalon van Geneve en de Touring Sports op de Autosalon van Parijs, beleeft nu de Sedan als derde modelvariant zijn werelddebuut. De onthulling voltrok zich op Auto Guangzhou (16 t/m 25 november 2018) in China. De nieuwe Corolla Sedan borduurt voort op het design van de twaalfde generatie van de Corolla. De Sedan heeft hetzelfde brede en lage voorkomen als de andere modelvarianten als uitvloeisel van het nieuwe TNGA-platform. Tegelijkertijd is de Corolla Sedan een op zichzelf staande modelversie binnen de Corolla familie.

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen bouwt 3 fabrieken voor elektrische auto's

15 november 2018 | Volkswagen zet grote stappen op weg naar emissievrij rijden. Na Zwickau gaat Volkswagen ook in de fabrieken in Emden en Hannover volledig elektrische Volkswagens produceren.

BMW 3-Serie

BMW 3-Serie

BMW 3-Serie straks ook als 330e

15 november 2018 | De nieuwe generatie van de BMW 3 Serie Sedan belooft rijdynamiek en efficiency. Om die claims waar te kunnen maken wordt in de zomer van 2019 het motorengamma uitgebreid met een plug-in hybride aandrijflijn. In de nieuwe 330e Sedan combineert BMW de nieuwste generatie van eDrive technologie met een viercilinder-in-lijn benzinemotor. De nieuwe 330e Sedan is eind mei 2019 te bestellen bij de BMW-dealer.

BMW 3-Serie

BMW 3-Serie

BMW maakt prijzen nieuw 3-Serie bekend

15 november 2018 | BMW maakt de prijzen van de geheel nieuwe 3-Serie bekend. Vanaf 9 maart 2019 staat de nieuwe 3-Serie Sedan in acht varianten bij de dealer. De motorvarianten 330i, 320d en 320d xDrive zijn per direct te bestellen. De 320i, 318d en 330d zijn vanaf eind januari te bestellen.

Lexus

Lexus

INTERSECT BY LEXUS opent in New York

15 november 2018 | Vandaag opent de derde vestiging van INTERSECT BY LEXUS. De culturele ruimte waar bezoekers hun creatieve ideeen met elkaar kunnen delen bevindt zich in het levendige Meatpacking District in New York. Met INTERSECT BY LEXUS wil Lexus innovatie stimuleren.

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Nieuwe uitvoeringen voor Mitsubishi Space Star

15 november 2018 | Mitsubishi heeft de uitvoeringen van de Space Star gewijzigd. Nieuw in de line-up zijn de luxe uitvoeringen Active en Advance met standaard een geintegreerd MGN-navigatiesysteem met smartphonekoppeling. De nieuwe uitvoeringen van de Mitsubishi Space Star zijn per direct te bestellen. De Active en Advance staan al in de Nederlandse showrooms. De versies met CVT-automaat arriveren in januari.

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Hyundai volgt Vincent van Gogh

14 november 2018 | Hyundai is sinds 2016 partner van het Van Gogh Museum. Behalve duurzaamheid vormt het koppelen van kunst en design de kern van die samenwerking. De gemeenschappelijke passie voor de werken en het leven van Nederlands beroemdste kunstenaar heeft Hyundai ertoe aangezet om deze kunst ook beschikbaar te maken on the road. Hyundai heeft daarom de nieuwe Hyundai KONA Electric bestickerd met het wereldberoemde schilderij Irissen en gebruikt om volledig elektrisch van Amsterdam naar Parijs te rijden in de voetsporen van Vincent van Gogh.

Nissan

Nissan

Bomen compenseren CO2-uitstoot van Nissan-klanten

14 november 2018 | Nissan ondersteunt de aanleg en het beheer van bosgebied. Hiervoor is Nissan een samenwerking aangegaan met Trees For All, een officieel erkende stichting die duurzame bosprojecten opzet en beheert. Het doel is om de CO2-uitstoot van alle klanten te compenseren die naar de Nissan-dealer gaan voor de Wintercheck. Nissan wil hiermee aandacht vestigen op duurzaamheid.