dinsdag, 12 november 2019
 

Nieuwsoverzicht

12 november 2019

Lexus

Lexus

Volledig elektrische Lexus debuteert in China

11 november 2019 | Lexus presenteert zijn eerste volledig elektrische auto (BEV) in China op de 17e Guangzhou International Automobile Exhibition die plaats vindt van 23 november t/m 1 december 2019.

Fiat 500X

Fiat 500X

Fiat maakt prijs 500X Sport bekend

8 november 2019 | De Fiat 500X range is uitgebreid met een nieuw topmodel, de dynamische 500X Sport. Deze is rijker uitgerust, heeft een stoerder uiterlijk, rijdt scherper en heeft meer veiligheidsvoorzieningen. Vanaf vandaag is de Fiat 500X Sport leverbaar voor een introductieprijs van 26.250 euro inclusief 5 jaar kilometervrije garantie.

Audi A7

Audi A7

Audi prijst plug-in A7 Sportback

8 november 2019 | Audi heeft de A7 Sportback 55 TFSI e quattro Competition geprijsd. De Grand Turismo onder de plug-in hybrids levert een systeemvermogen van 270 kW / 367 pk en claimt sportieve prestaties bij een laag verbruik. De Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro Competition, die op Audi.nl inmiddels te configureren is, is nu te bestellen vanaf 97.920 euro.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Skoda KAMIQ nu ook met 1.5 TSI

8 november 2019 | De Skoda KAMIQ is per direct ook te bestellen met de sterkste benzinemotor op de prijslijst: de moderne 1.5 TSI viercilinder met turbotechnologie en cilinderuitschakeling. Deze nieuwe krachtbron wordt in Skodas nieuwe stads-SUV exclusief gecombineerd met de Sport Business- en Business Edition-uitvoeringen.

Citroen C5 Aircross hybrid

Citroen C5 Aircross hybrid

Citroen introduceert C5 Aircross hybrid

6 november 2019 | Citroen lanceert de C5 Aircross SUV Hybrid, de eerste plug-in hybride van het merk. Citroen wil tegen 2025 van elk model in het gamma een elektrische variant aanbieden. De nieuwe plug-in hybride van Citroen komt medio juli 2020 naar Nederland en wordt leverbaar vanaf 41.740 euro.

Audi

Audi

Audi spuit 2 kleuren in 1 proces

6 november 2019 | Met behulp van een nieuwe lakprocede dat bekendstaat als nevelvrij spuiten, heeft Audi nu de mogelijkheid om twee verschillende kleuren in een lakproces aan te brengen. De techniek wordt voor het eerst toegepast op de gelimiteerde edition one-modellen van de vernieuwde Audi A4 Limousine en A5 Coupe, in combinatie met een dak in Briljantzwart. Audi is de eerste autofabrikant die deze milieuvriendelijke en kostenbesparende techniek in serieproductie toepast.

Skoda Octavia

Skoda Octavia

Skoda toont schets interieur nieuwe Octavia

6 november 2019 | Skoda heeft twee designschetsen vrijgegeven die een eerste blik gunnen op het nieuwe interieurconcept van de Skoda OCTAVIA. De nieuwe, vierde generatie van Skodas bestseller krijgt voor het eerst een multi-level instrumentarium en een nieuw, tweespaaks stuurwiel.

BMW M2

BMW M2

BMW introduceert M2 CS

6 november 2019 | BMW introduceert de M2 CS: een exclusieve, speciale en opvallend sportieve uitvoering van de M2. BMW produceert deze versie in beperkte aantallen. De zeer sportieve nieuwe uitvoering komt in het modellengamma nog boven de BMW M2 Competition en moet het succes van de BMW M3 CS en de BMW M4 CS uitbouwen. De nieuwe BMW M2 CS is ook de basis voor de BMW M2 CS Racing, het model waarmee BMW M Motorsport mikt op klanten met aspiraties in de autosport en speciaal het nieuwe Clubsport-segment. Deze versie is leverbaar vanaf 2020.

Volvo

Volvo

Volvo traceert herkomst kobalt

6 november 2019 | Volvo is de eerste autofabrikant die kobalt met blockchain-technologie wereldwijd laat traceren naar de bron. Kobalt wordt gebruikt voor de huidige accupakketten in elektrische autos. De arbeidsomstandigheden waaronder de grondstof gewonnen wordt kunnen te wensen over laten, iets wat Volvo wil voorkomen. De aankondiging volgt kort na de onthulling van Volvos eerste volledig elektrische auto, de Volvo XC40 Recharge.

Kia Futuron Concept

Kia Futuron Concept

Kia presenteert Futuron Concept

5 november 2019 | Kia presenteert de Futuron Concept. Met dit vierwiel-aangedreven SUV-coupe studiemodel introduceert een nieuwe designtaal voor toekomstige, elektrisch aangedreven autos van Kia.De Futuron Concept vertaalt de visie van Kia op een elektrisch aangedreven SUV-coupe. De naam Futuron is opgebouwd uit de woorden future en on die verwijzen naar het elektrische, actieve karakter van toekomstige SUVs van Kia. Het design is gericht op het idee van dynamische puurheid. De Futuron Concept combineert elegante verhoudingen met pure vormen en oppervlakken.

UnitedConsumers