donderdag, 28 januari 2021
 

Nieuwsoverzicht

28 januari 2021

Mini MINI

Mini MINI

Mini aangepast voor modeljaar 2021

27 januari 2021 | De MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio zijn aangepast voor modeljaar 2021. De wereldwijde introductie van de vernieuwde MINI vindt plaats in maart 2021. De modelspecifieke updates op gebied van design, technologie en premium kwaliteit geven ook een nieuwe impuls aan de volledig elektrische MINI Electric in het elektrische segment. Ook de nieuwste versies van de atletische MINI John Cooper Works en MINI John Cooper Works Cabrio profiteren van de modelspecifieke doorontwikkeling.

Maserati MC20

Maserati MC20

Maserati MC20 is Mooiste supercar van 2021

26 januari 2021 | Tijdens de online prijsuitreiking van het Festival Automobile International is Maserati vanavond in Parijs uitgeroepen tot een van de winnaars. De recent onthulde Maserati MC20, die zijn wereldpremiere afgelopen september beleefde tijdens de internationale MMXX show in Modena, ontving de onderscheiding voor de Mooiste supercar van het Jaar 2021.

Jaguar

Jaguar

Jaguar stapt in Tucana-project

26 januari 2021 | Jaguar Land Rover bereidt zich voor op toekomstige elektrische autos door samen met academische en industriele partners onderzoek te doen naar geavanceerde lichtgewicht composietmaterialen. Deze moeten zorgen voor een grotere actieradius, betere prestaties en een dynamischer rijgedrag.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler 4xe beschikbaar als First Edition

22 januari 2021 | De Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybride kan nu al als exclusieve First Edition besteld worden via een speciale pre-booking website. De meest milieuvriendelijke Wrangler tot nu toe wordt halverwege dit jaar bij de Nederlandse Jeep-dealer verwacht. Nederland is samen met slechts 7 andere Europese landen het eerste land waar de nieuwe Jeep Wrangler 4xe al besteld kan worden.

Ford

Ford

Ford doet mee aan Car2X

21 januari 2021 | Ford levert bestuurders van voertuigen met data-verbinding waarschuwingen voor potentieel gevaarlijke verkeersomstandigheden onderweg. Dit is onderdeel van een overeenkomst tussen verschillende merken en fabrikanten waarbij gegevens worden gedeeld om de verkeersveiligheid verder te verhogen.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz introduceert EQA

20 januari 2021 | Mercedes-Benz introduceert de EQA. Het is het instapmodel van Mercedes-Benz met elektrische aandrijving. Slimme assistenten ondersteunen de bestuurder op vele gebieden: bijvoorbeeld bij het vermijden van ongevallen, een anticiperende en daardoor zeer efficiente rijstrategie en de navigatie met Electric Intelligence. Bovendien beschikt de auto over unieke Mercedes-Benz functies, zoals MBUX (Mercedes-Benz User Experience). De EQA is afgeleid van de Mercedes-Benz GL. Vanaf het voorjaar van 2021 is de elektrische SUV verkrijgbaar bij de Europese dealers.

Opel Combo-e

Opel Combo-e

Opel introduceert Combo-e

20 januari 2021 | Opel introduceert de elektrisch aangedreven versie van de Combo: de Combo-e. De Combo-e heeft een laadvolume en -vermogen (respectievelijk tot 4,4 m3 en 800 kg). Afhankelijk van het rijprofiel en de omstandigheden biedt de Combo-e met zijn 50 kWh batterijpakket een actieradius van tot 275 km (WLTP). Bij een openbaar snellaadstation is die batterij in 30 minuten voor 80% bij te laden.

Porsche Taycan

Porsche Taycan

Porsche Taycan nu ook met achterwielaandrijving

20 januari 2021 | Porsche onthult een achterwielaangedreven versie van de Taycan. Voorzien van de standaard Performance Battery beschikt de auto in combinatie met Launch Control over 300 kW / 408 pk in overboost. Met de optionele Performance Battery Plus bedraagt het maximale vermogen 350 kW / 476 pk.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

VW Golf nu ook in Business-uitvoering

19 januari 2021 | Volkswagen breidt het gamma van de nieuwe Golf en Golf Variant uit met Business-uitvoeringen.De nieuwe Business-versies voor de Golf en Golf Variant zijn er met TSI-, eTSI- en TDI-motoren, de prijzen beginnen bij 32.940 euro.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Nieuwe Hyundai Tucson nu in Nederland

19 januari 2021 | De nieuwe Hyundai Tucson is bij de Nederlandse Hyundai-dealers gearriveerd. Afleveren van de auto thuis voor een proefrit is mogelijk en daarnaast kan er contact gelegd worden via live videochat. De nieuwe Tucson is er vanaf 34.995 euro.