vrijdag, 17 november 2017
 

Nieuwsoverzicht

17 november 2017

Porsche24

Porsche24

Porsche brengt Porsche24 app uit

17 november 2017 | Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rallys en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche-beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld.

Mercedes-Benz S-Klasse

Mercedes-Benz S-Klasse

Mercedes-Benz en Emirates werken samen

16 november 2017 | Mercedes-Benz en Emirates Airline werken samen. Het eerste project is de volledig nieuw ontworpen First Class van de Boeing 777-vloot van Emirates. Het nieuwe ontwerp is geinspireerd op het interieur van de S-Klasse. Om dat te benadrukken is de exclusieve S-Klasse chauffeursservice in het leven geroepen. Vanaf 1 december 2017 kunnen passagiers die in de nieuwe First Class vliegen gebruikmaken van de nieuwe S-Klasse voor hun transfers van en naar de luchthaven van Dubai.

DS 7 Crossback

DS 7 Crossback

Orderboeken voor DS7 Crossback geopend

16 november 2017 | Vanaf nu kan het hele gamma van DS7 CROSSBACK worden besteld. De DS7 biedt de keuze uit vijf interieurstijlen (DS Inspirations), vier verschillende motoren en vijftien uitrustingen met prijzen die varieren van 43.190 euro (BlueHDi 130 pk handgeschakeld) tot 77.000 euro voor de meest rijk uitgeruste PureTech 225 pk automaatversie.

Mazda6

Mazda6

Mazda6 ondergaat facelift

15 november 2017 | Mazda heeft tijdens de komende Los Angeles Auto Show (1 tot en met 10 december) een wereldpremiere met de onthulling van de grondig vernieuwde Mazda6 sedan. Mazdas nieuwe ontwerpfilosofie vormde de basis voor de gefacelifte versie van het vlaggenschip van het merk, met nieuwe aandrijflijntechnologie en talloze verbeteringen.

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ is Women's World of the Year

14 november 2017 | De Hyundai IONIQ is verkozen tot Womens World Car of the Year 2017. De innovatieve Hyundai verslaat daarmee finalisten zoals de BMW 5-Serie, Peugeot 3008 en Ford Fiesta. Als droomauto van 2017 verkozen de dames de McLaren 720S. De jury bestond volledig uit vrouwen, waaronder de Nederlandse hoofdredactrice van FemmeFrontaal, Odiel Mennink. Ieder jurylid kon op de al eerder uitgebrachte Masterlist voor iedere categorie haar stem uitbrengen.

A is van Auto

A is van Auto

A is van Auto is autoboek voor kinderen

14 november 2017 | A is van Auto is een autoboek voor kinderen. Het is geschreven door Gert-Paul van 't Hoff en neemt de lezer, aan de hand van opvallende weetjes en verhalen op een vermakelijke wijze, mee door de geschiedenis van bijzondere auto's en merken. Het kinderboek geeft een inkijk in de wereldgeschiedenis.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc nu bij de dealer

13 november 2017 | De Volkswagen T-Roc staat sinds 13 november bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De T-Roc verenigt compacte buitenmaten met een scherpe, coupeachtige lijnvoering waarin het typische Volkswagen design-DNA duidelijk is te herkennen. De T-Roc staat bij de Volkswagen-dealers met een vanafprijs van 25.995 euro.

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace nu bij dealer

11 november 2017 | De Tiguan Allspace is gearriveerd in Nederland. De nieuwe extra ruime SUV is er als vijf- en zevenzitter en koppelt extra ruimte aan alle bekende eigenschappen van de Tiguan. De Tiguan Allspace staat vanaf vandaag bij de Nederlandse Volkswagen-dealers en is leverbaar vanaf 36.950 euro.

Nissan Leaf

Nissan Leaf

Nissan LEAF wint innovatieprijs

10 november 2017 | Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken. Het is de CES Best of Innovation award, toegekend door de Consumer Technology Association. Elk jaar bekroont deze Amerikaanse organisatie baanbrekende producten en technologie met innovatieprijzen in de aanloop naar de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas.

Renault Zoe

Renault Zoe

Renault demonstreert Smart City

10 november 2017 | Groupe is actief op het gebied van elektrisch rijden en versterkt zijn rol door het samenwerken in innovatieve, lokale projecten. Een nieuwe stap van Renault is een bijdrage aan de ontwikkeling van de Smart City: nieuwe mobiliteitsoplossingen en innovatieve diensten om de Total Cost of Ownership (TCO) van EV-rijders te verlagen en het gemak van Renault ZOE-rijders te vergroten.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!