donderdag, 26 november 2020
 

Nieuwsoverzicht

26 november 2020

Skoda ENYAQ

Skoda ENYAQ

Skoda start productie ENYAQ iV

25 november 2020 | Skoda heeft in de fabriek in Mlada Boleslav het startschot gegeven voor de serieproductie van de ENYAQ iV. De 100% elektrische SUV is het eerste productiemodel van Skoda dat is gebaseerd op het elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep. In de nabije toekomst gaat Skoda dagelijks zon 350 exemplaren van de nieuwe SUV produceren, op dezelfde lijn waarop ook de OCTAVIA en KAROQ worden gebouwd. Daarmee is dit de enige productielijn van de Volkswagen Groep waarop zowel autos op het MQB-platform als op MEB-basis worden geassembleerd.

Kia Sorento

Kia Sorento

Kia Sorento Plug-in Hybrid kost 49.595 euro

23 november 2020 | Kia heeft een prijskaart gehangen aan de Sorento Plug-in Hybrid. De emissievriendelijke stekker-SUV is nu te bestellen in vier uitvoeringen. Hij arriveert in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland en is te configureren vanaf 49.595 euro.

Nissan Micra

Nissan Micra

Nissan Micra opgefrist voor 2021

23 november 2020 | Nissan presenteert voor 2021 de gemoderniseerde versie van de Micra Met vijf uitrustingsniveaus hebben kopers meer keuzevrijheid. Ter aanvulling op de uitvoeringen Visia, Acenta en Tekna introduceert Nissan de geheel nieuwe N-Design. Bovendien maakt de N-Sport versie permanent deel uit van de vernieuwde line-up. De prijzen beginnen bij 18.990 euro.

Toyota Camry

Toyota Camry

Toyota Camry vernieuwd voor modeljaar 2021

23 november 2020 | Toyota stelt de vernieuwde Camry Hybrid voor. De sedan krijgt een dynamischer design en verbeterde technologie. Verder heeft Toyota het rijcomfort en de actieve veiligheid op een hoger plan gebracht. De vernieuwde Toyota Camry Hybrid arriveert in het voorjaar van 2021 bij de Toyota dealer.

Kia Niro

Kia Niro

Nieuwe uitvoeringen Kia Niro

19 november 2020 | De Kia Niro is voortaan ook leverbaar met een 39.2 kWh batterij. Tot dusver werd de e-Niro standaard geleverd met een 64 kWh batterijpakket, een vermogen van 150 kW / 204 pk en een theoretische elektrische actieradius van liefst 455 kilometer. Vanaf nu is de e-Niro er echter ook met een kleinere batterij van 39.2 kWh, een vermogen van 100 kW / 136 pk en een theoretisch bereik van 289 kilometer. Niet alleen komt Kia hiermee tegemoet aan de wens van diegenen voor wie een kleiner rijbereik volstaat; ook wordt de e-Niro hiermee bereikbaarder voor een bredere groep Nederlanders die willen overstappen op elektrisch rijden.

Mercedes-Maybach S-Klasse

Mercedes-Maybach S-Klasse

Mercedes-Maybach introduceert S-Klasse

19 november 2020 | Mercedes-Maybach introduceert de nieuwe S-Klasse. Het model combineert de techniek van het onlangs gepresenteerde vlaggenschip van Mercedes-Benz met de exclusiviteit en de traditie van Maybach. De 18 cm langere wielbasis in vergelijking met de lange variant van de Mercedes-Benz S-Klasse komt volledig ten goede aan het achtercompartiment. Dankzij de standaard executivestoelen en het chauffeurspakket wordt het achtercompartiment een werk- of rustplaats. Exclusieve details zoals de grote houten sierdelen aan de achterzijde van de voorstoelen en tussen de twee achterpassagiers dragen hieraan bij.

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen prijst Golf 8 Variant

19 november 2020 | Volkswagen start in januari 2021 met de levering van de Golf 8 Variant. Direct bij de marktintroductie zijn er ook drie geelektrificeerde benzineversies beschikbaar. De extra ruime en veelzijdige Golf is inmiddels te bestellen, met prijzen die beginnen bij 28.690 euro.

Peugeot e-Boxer

Peugeot e-Boxer

Peugeot prijst e-Boxer

19 november 2020 | Peugeot maakt de prijs van de e-BOXER bekend. De e-BOXER is leverbaar in twee uitvoeringen. De versie met de 37 kWh-batterij en een actieradius van 200 km is er vanaf 57.990 euro. De versie met de 70 kWh-batterij heeft een actieradius van 340 km en is leverbaar vanaf 66.380 euro. Deze prijzen zijn exclusief BTW en BPM. Het batterijpakket wordt geleverd met een (wittelijke) fabieksgarantie van 8 jaar / 160.000 km op 70% van de batterijcapaciteit.

Volvo

Volvo

Volvo test met virtual reality simulator

19 november 2020 | Volvo gebruikt de nieuwste gametechnologie om veiligere autos te ontwikkelen. Met behulp van een slimme installatie, intern bekend als de ultieme rijsimulator, wil Volvo nieuwe stappen zetten op het gebied van veiligheid en autonoom rijden. De opstelling met een bewegende bestuurdersstoel, een stuurwiel met haptische feedback en een kristalheldere virtual reality-headset zou elke serieuze gamer jaloers maken. Maar de simulator van Volvo gaat nog een stapje verder, waardoor het moeilijk is om de realiteit van simulatie te onderscheiden.

Suzuki Across

Suzuki Across

Suzuki verlaagt prijs Across

18 november 2020 | De Suzuki Across krijgt per direct een nieuwe prijs. De Plug-in Hybrid van Suzuki is te bestellen vanaf 55.900 euro. Met zijn nieuwe prijs is de Suzuki Across ruim 9.000 euro lager geprijsd dan voorheen. Hiermee krijgt de 225 kW (306 pk) sterke Plug-in Hybrid vrijwel overal in Europa een vergelijkbare vanafprijs. Aan de standaarduitrusting verandert niets, zo beschikt elke Across over LED-verlichting, stoelverwarming voorin en achterin (buitenste zitplaatsen), stuurwielverwarming, Dual zone Climate Control, 19 inch lichtmetalen velgen en een 9 inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto.

Profile