zaterdag, 27 november 2021
 

Nieuwsoverzicht

27 november 2021

Renault AIR4

Renault AIR4

Renault en TheArsenale onthullen AIR4

26 november 2021 | Om de festiviteiten rond de zestigste verjaardag van de 4L in stijl af te sluiten, werkte het merk samen met designhub TheArsenale om een futuristische show-car te creeren, een nieuwe interpretatie van het iconische model.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Toyota Corolla krijgt nieuw multimediasysteem

26 november 2021 | Toyota heeft de Corolla voor het nieuwe modeljaar aangescherpt. Het belangrijkste nieuws is de komst van het Toyota Smart Connect, een volledig nieuw multimediasysteem waarmee de connectiviteit, functionaliteit en het gebruiksgemak zijn verbeterd.

Kia

Kia

Kia verkent inzichten in voertuigdata met Ministerie van IenW

25 november 2021 | Kia Nederland werkt samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) aan een onderzoek waarmee de mogelijkheden worden verkend voor het interpreteren en gebruiken van data die door slimme autos worden gegenereerd. De eerste fase van de verkenning is afgerond en heeft waardevolle inzichten opgeleverd.

Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Suzuki introduceert nieuwe S-Cross

25 november 2021 | Suzuki introduceert nieuwe de S-Cross. De grote bodemvrijheid, stoere hoekige wielkastranden, 17 inch lichtmetalen wielen, grote hoogglans zwarte grille met daarin het herkenbare Suzuki-logo en de zilverkleurige skidplates voor en achter, geven de nieuwe S-Cross een actieve en robuuste uitstraling. Vanaf vrijdag 17 december 2021 is de nieuwe S-Cross te zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.

Kia Niro

Kia Niro

Kia onthult nieuwe Niro

25 november 2021 | Kia heeft tijdens de Seoul Mobility Show 2021 de compleet nieuwe Niro onthuld. Met deze nieuwe auto wil Kia duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maken. De nieuwe Niro is vanuit de basis compleet nieuw ontwikkeld volgens de Opposites United designfilosofie van de onderneming, en volgt daarmee het Joy for Reason credo. De Niro haalt zijn inspiratie uit de natuur; niet alleen qua design, maar ook in de keuze voor kleuren, materialen en afwerking. Daarmee heeft Kia een perfecte balans gevonden tussen een milieuverantwoorde benadering en een toekomstgericht concept.

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz maakt prijs EQB bekend

25 november 2021 | De elektrische Mercedes-Benz EQB is per direct te bestellen. De consumentenadviesprijzen (inclusief BTW, BPM en kosten rijklaarmaken) beginnen bij 64.031 euro. Standaard beschikt de EQB over vijf zitplaatsen, maar optioneel is hij er ook als zevenzitter. Na de EQA is de EQB al het tweede volledig elektrische compacte model van Mercedes-EQ.

Toyota Proace

Toyota Proace

Toyota Proace Electric is Bestelauto van het Jaar 2022

24 november 2021 | De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2022. De titel gaat hiermee voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De verkiezing is een initiatief van het vakblad Automobiel Management en wordt elk jaar georganiseerd.

Ford Ranger

Ford Ranger

Ford kondigt nieuwe Ranger aan

24 november 2021 | Ford kondigt een geheel nieuwe Ranger aan. De nieuwe Ranger kan eind 2022 worden besteld en de eerste leveringen volgen begin 2023. De mening van de klant was cruciaal in het ontwikkelen van de robuuste nieuwe uitstraling van de Ranger. Ford bracht veel tijd door met Ranger-eigenaren van over de hele wereld, nam meer dan 5.000 interviews af en organiseerde klant-workshops om te begrijpen hoe klanten hun pick-ups gebruikten en wat ze wilden en verwachtten van de nieuwe Ranger.

BMW M

BMW M

BMW M GmbH maakt zich op voor 50 jarig jubileum

24 november 2021 | Op 24 mei 2022 is het 50 jaar geleden dat BMW M GmbH werd opgericht. De dochteronderneming van BMW Group start het jubileumjaar nu alvast. BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Dat komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven. Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. Dit unieke embleem is te bestellen vanaf eind januari 2022.

Alpine A110

Alpine A110

Alpine A110 krijgt nieuwe uitvoeringen

24 november 2021 | Sinds de introductie in december 2017 is de Alpine A110 leverbaar geweest in diverse uitvoeringen, van de Alpine A110 Premiere Edition tot de Alpine A110 Legende GT. Nu onthult Alpine het vernieuwde A110 aanbod, bestaande uit de A110, A110 GT en A110 S. Deze versies zijn alle even puur Alpine, maar met een eigen karakter. Iedere Alpine A110 is licht en wendbaar, biedt verbeterde prestaties en wordt aangedreven door een 1,8-liter turbomotor in combinatie met een 7-traps Getrag-automaat met dubbele koppeling.

AutoCoach