vrijdag, 20 juli 2018
Feedback
 

Nieuwsoverzicht

20 juli 2018

Audi Q8

Audi Q8

Audi Q8 nu te bestellen

19 juli 2018 | De Q8, het nieuwe topmodel van Audis SUV-reeks, is per direct te bestellen en staat vanaf 16 augustus bij de dealers. Hij wordt gelanceerd als Q8 50 TDI quattro met een vanafprijs van 109.155 euro.

Renault Megane

Renault Megane

Renault introduceert nieuwe Megane RS Trophy

19 juli 2018 | Renault introduceert de nieuwe Megane R.S. Trophy. Het nieuwe lid van de Trophy familie is voorzien van een 1,8-liter turbomotor met een toegenomen vermogen van 300 pk, 220 kW en 420 Nm. De verbeterde prestaties zijn vooral te danken aan de toepassing van vertrouwde technieken zoals de turbocompressor en het uitlaatsysteem. De motor is te combineren met een handbediende zesbak of automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling. De Renault Megane R.S. Trophy is eind 2018 leverbaar. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Ford Focus

Ford Focus

Vijf EuroNCAP sterren voor Ford Focus

18 juli 2018 | Bij de onafhankelijke crashtest van Euro NCAP is de nieuwe Ford Focus met vijf sterren beoordeeld. De Ford Focus is daarmee een van de eerste autos die de hoogst haalbare score krijgt onder de nieuwe, strengere testprotocollen van Euro NCAP. Euro NCAP heeft hoge scores toegekend aan de Focus voor bescherming van zowel inzittende volwassenen als kinderen. De bescherming bij frontale botsingen is 40 procent verbeterd door de nieuwe C2-bodemplaat van Ford en een carrosseriestructuur die voor 33 procent bestaat uit ultrasterk en gewalst boriumstaal.

Audi TT

Audi TT

Audi TT ondergaat facelieft

18 juli 2018 | Precies 20 jaar na de introductie van de eerste TT krijgt het sportieve designicoon van Audi een grote update. De vormgeving is aangescherpt, de motoren zijn sterker en de standaarduitrusting is uitgebreid. Ter ere van het jubileum introduceert Audi de TT 20 years modellen (oplage: 999 exemplaren) met stijldetails van de eerste studiemodellen.

Jaguar

Jaguar

Jaguar werkt samen met Plugsurfing

17 juli 2018 | Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing (Europas grootste oplaadnetwerk) voor het bieden van premium oplaaddiensten voor zijn elektrisch aangedreven modellen.

Nissan Juke

Nissan Juke

Nissan bouwt miljoenste JUKE

17 juli 2018 | Acht jaar nadat hij verscheen, rolt de miljoenste Nissan JUKE van de band in de Nissan-fabriek in het Engelse Sunderland. Gemiddeld rolt elke 105 seconden een nieuwe JUKE uit die fabriek.De Nissan JUKE dankt zijn succes aan de kenmerkende styling. En met ingang van modeljaar 2018 biedt de JUKE een grotere keuze aan mogelijkheden om zowel in- als exterieur aan te passen aan de smaak van de klant. Met alle opties en personalisatiemogelijkheden zijn meer dan 23.000 uitvoeringen van de JUKE mogelijk.

Opel Kapitan

Opel Kapitan

Opel Kapitan bestaat 80 jaar

17 juli 2018 | De Opel Kapitan bestaat in 2018 tachtig jaar. Het model verscheen in 1938 en was maar liefst 42 jaar met groot succes Opels vlaggenschip. Ter ere van de tachtigste verjaardag van de Opel Kapitan reden onlangs 25 in topstaat verkerende Opels Kapitan een jubileumtoer van het hoofdkwartier van Opel in Russelsheim naar het spoorwegmuseum van Darmstadt-Kranichstein. De unieke Kapitan-parade, allemaal voorzien van zescilinder-in-lijn benzinemotoren, werd begeleid door drie nieuwe Opels Insignia als ontmoeting tussen het huidige vlaggenschip van Opel en dat van toen.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep introduceert nieuwe Wrangler

16 juli 2018 | Jeep introduceert een geheel nieuwe generatie van de Wrangler. Hoewel het model compleet nieuw is, is het trouw gebleven aan zijn afkomst en heeft het zijn terreinkwaliteiten, authentieke Jeep-styling en hoogontwikkelde techniek behouden. Het resultaat is de meest capabele Wrangler tot nu toe, dankzij ongeevenaarde technische oplossingen, zoals twee verschillende 4x4-systemen (Command-Trac en Rock Trac) waarvan de toepassing afhankelijk is van de modeluitvoering.

Mazda

Mazda

Mazda nu ook met Apple CarPlay

16 juli 2018 | Mazda biedt vanaf nu een optie aan voor smartphonebesturing voor alle modellen die zijn uitgerust met MZD Connect. iPhone bezitters kunnen daarmee het multimediasysteem in hun Mazda net zo bedienen als hun telefoon. Met een aangepaste iOS-interface op het dashboard kan men bellen, berichten verzenden, muziek luisteren en navigeren. En het systeem is te bedienen met de stem (Siri), de knoppen op het stuur en de HMI Commander.

Audi

Audi

Audi en Huawei werken samen

13 juli 2018 | Audi en Huawei gaan nauw samenwerken in de ontwikkeling van intelligente connected autos. De autofabrikant en het Chinese telecombedrijf hebben daartoe deze week in Berlijn een intentieverklaring getekend.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!