donderdag, 17 augustus 2017
 

Nieuwsoverzicht

17 augustus 2017

BMW Z4 Concept

BMW Z4 Concept

BMW toont Z4 Concept

17 augustus 2017 | BMW presenteert op het Concours dElegance van Pebble Beach 2017 een designstudie van een nieuwe roadster: de BMW Concept Z4. Het betreft een voorbode van de uiteindelijke productieversie die in de loop van volgend jaar wordt onthuld. De BMW Concept Z4 heeft alle kenmerken van een klassieke roadster, zoals een lange wielbasis, een langgerekt silhouet en een korte achterzijde, maar dan in een frisse, zelfverzekerde verpakking en verrijkt met de tijdloze BMW designtaal.

Hyundai FCEV

Hyundai FCEV

Hyundai toont eerste beelden nieuwe waterstofauto

17 augustus 2017 | Hyundai heeft de eerste beelden van zijn nieuwe waterstofauto vrijgegeven. De onthulling voltrok zich tijdens een speciaal evenement in Seoul, Korea. Veel designkenmerken van de begin dit jaar in Geneve onthulde Hyundai FE (Future Eco) Fuel Cell Concept zijn terug te vinden in de Hyundai FCEV SUV productieversie. De naam van het nieuwe model wordt op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas in januari 2018 bekendgemaakt. De marktintroductie staat gepland voor begin 2018 in Korea en later volgend jaar in de Verenigde Staten en Europa.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf nu ook als 1.5 TSI BlueMotion

16 augustus 2017 | Volkswagen breidt het benzinemotorenaanbod van de Golf en Golf Variant uit met de compleet nieuwe 1.5 TSI BlueMotion. Deze 96kW / 130pk sterke hightech viercilinder turbomotor levert hoge prestaties, veel koppel bij lage toeren en is relatief efficient dankzij Miller cycle technologie, een zeilfunctie, cilinderuitschakeling en variabele turbinegeometrie. De Golf 1.5 TSI BlueMotion is leverbaar vanaf 27.050 euro.

Opel Vivaro

Opel Vivaro

Opel onthult Vivaro Tourer en Vivaro Combi Innovation

16 augustus 2017 | De Opel Vivaro is verkrijgbaar in twee nieuwe versies voor personenvervoer: de Vivaro Tourer met 360 graden draaibare stoelen op de tweede zitrij en de Vivaro Combi Innovation met plek voor maximaal negen inzittenden inclusief bagage. Ze zijn leverbaar met moderne technologie en assistentiesystemen. Cruise control met speed limiter en airconditioning zijn standaard. Met het optionele Irmscher Style Pack kan de sportieve en exclusieve uitstraling extra worden onderstreept.

Ford GT

Ford GT

Ford GT nu als 67 Heritage Edition

16 augustus 2017 | De Ford GT is verkrijgbaar in een nieuwe limited-edition Heritage-uitvoering ter ere van de GT40 Mark IV-raceauto, die dankzij Dan Gurney en A.J. Foyt de overwinning behaalde op Le Mans in 1967. De auto beschikt over unieke interieur- en carrosseriekleuren en een exclusieve velgafwerking.

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon nu ook met 2.0 TSI motor

15 augustus 2017 | De nieuwe Volkswagen Arteon is nu leverbaar met een 2.0 TSI benzinemotor met 140 kW / 190 pk met zeventraps DSG-automaat. De gran turismo van Volkswagen is met deze motorisering leverbaar als Elegance, Elegance Business of Business R. Deze Arteon is leverbaar vanaf 47.550 euro.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Volkswagen neemt T-Roc in productie

15 augustus 2017 | Volkswagen onthult woensdag 23 augustus de T-Roc, de nieuwkomer binnen het compacte SUV-segment. De nieuwe T-Roc verenigt compacte afmetingen, een verfrissend nieuw design en een groot aantal moderne technieken in een cross-over.

Nissan Micra

Nissan Micra

Opvallend sterke vraag naar personalisatie nieuwe Nissan Micra

14 augustus 2017 | Nissan-dealers signaleren een boven verwachting hoge vraag naar items uit het personalisatieprogramma voor de nieuwe Micra. Ongeveer een kwart van de kopers kiest opties om het in- en exterieur een expressief persoonlijk karakter te geven. Uit navraag onder de eerste kopers van de nieuwe Nissan Micra blijkt dat zestig procent zich aangetrokken voelt door de dynamische en expressieve styling van de auto. Het is voor hen de belangrijkste reden voor aanschaf.

Volkswagen California XXL

Volkswagen California XXL

Volkswagen onthult California XXL

11 augustus 2017 | Volkswagen presenteert op de Caravan Salon in Dusseldorf het studiemodel California XXL, een extra grote camper op basis van de nieuwe Crafter. Het grote voorbeeld voor de ontwerpers van de California XXL is de California, de populairste globetrotter allertijden die al tientallen jaren op basis van de Volkswagen Transporter wordt gebouwd.

BMW M2

BMW M2

BMW verkort levertijd M2

11 augustus 2017 | In de tweede helft van 2017 komen er twee keer zo veel productieplekken voor Nederland beschikbaar, waardoor de levertijd flink is verkort van negen naar drie a zes maanden. De eerste vernieuwde BMW M2 modellen worden momenteel uitgeleverd compleet met alle BMW M performance opties die er te krijgen zijn.