dinsdag, 28 maart 2017
 

Nieuwsoverzicht

28 maart 2017

Volvo V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country

Volvo verlaagt prijs V40 Cross Country

28 maart 2017 | Volvo verlaagt de meerprijs van de Volvo V40 Cross Country naar 1.000 euro. Ook is voor modeljaar 2018 de uitrusting van de V40 Nordic en Volvo V40 Nordic+ uitgebreid. De vanafprijs van 26.995 euro blijft echter ongewijzigd.

Nissan e-NV200

Nissan e-NV200

Harrods kiest voor Nissan e-NV200

28 maart 2017 | Het welbekende warenhuis Harrods in de Londense wijk Knightsbridge heeft een volledig elektrische Nissan e-NV200 opgenomen in het wagenpark. De bestelauto wordt dagelijks ingezet voor het afleveren van goederen aan klanten. Nissan heeft tot dusver al meer dan 27.000 elektrische voertuigen afgeleverd aan Europese bedrijven.

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Nieuwe Volkswagen Crafter nu leverbaar in Nederland

28 maart 2017 | De nieuwe Volkswagen Crafter staat vanaf vandaag bij de dealer. De nieuwste grote besteller van Volkswagen is ontwikkeld op basis van specifieke wensen van vakmannen uit uiteenlopende branches, waaronder de bouw-, logistiek- en service- en installatiesector. Nog voor hij bij de dealer stond, werd de Crafter al beloond met de titel International Van of the Year 2017. Prijzen van de Volkswagen Crafter beginnen bij 21.950 euro exclusief belastingen.

Opel Cascada

Opel Cascada

Opel Cascada Supreme nu te bestellen

27 maart 2017 | Opel introduceert een speciale uitvoering van de Cascada, bedoeld voor wie in elk jaargetijde extra flair verwacht van zijn of haar cabriolet. Alle details en kleurschakeringen in de Cascada Supreme zijn uitgekiend en op elkaar afgestemd. De vierpersoonscabriolet in Supreme-uitvoering is nu beschikbaar, in de kleur Absolute Red.

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

Volkswagen Golf nu ook in Business-uitvoering

23 maart 2017 | De vernieuwde Volkswagen Golf is er voortaan ook in Business- en Business R-uitvcoering. Dat betekent: veel extras en voordeel oplopend tot 2.150 euro. De Business-uitvoeringen zijn er nu over vrijwel de gehele breedte van het Golf-gamma, in combinatie met zowel benzine- als dieselmotoren.

Seat

Seat

Seat kondigt nieuwe SUV aan

23 maart 2017 | Het modelprogramma van Seat wordt opnieuw uitgebreid. De Spaanse autofabrikant versterkt het productoffensief met een derde SUV als nieuw topmodel van Seat. Als derde SUV binnen het modelprogramma, wordt deze nieuwkomer boven de succesvolle Ateca gepositioneerd. De ruime SUV krijgt naar wens vijf of zeven zitplaatsen en arriveert in 2018 bij de Seat-dealers.

Opel OnStar

Opel OnStar

Nieuwe diensten voor Opel OnStar

23 maart 2017 | De persoonlijke connectiviteits- en service-assistent Opel OnStar is een succes. Vijftig procent van de nieuw verkochte Opels in Europa is voorzien van OnStar. Het systeem biedt diensten als Automatic Crash Response, Vehicle Diagnostics, Stolen Vehicle Assistance en een 4G-LTE Wi-Fi Hotspot1 voor uitstekende connectiviteit onderweg. Opel introduceert nu twee nieuwe diensten voor Opel OnStar: de persoonlijke assistent kan helpen met het boeken van een hotelkamer of een vrije parkeerplaats.

Ford Focus

Ford Focus

Ford Focus tijdelijk als ST-Line 182 Limited Edition

22 maart 2017 | Vorig jaar introduceerde Ford met het ST-Line programma een serie sportieve, onderscheidende versies van de Fiesta, Focus en Mondeo. En met succes! Voortbordurend op de populariteit van deze modellen brengt Ford nu de Focus ST-line 182 op de markt, voorzien van een 182 pk sterke turbo benzinemotor. Om de exclusiviteit van deze sportieve Focus te waarborgen, wordt hij slechts in een beperkte oplage geproduceerd, waarvan 120 exemplaren bestemd zijn voor Nederland.

McLaren BP23

McLaren BP23

McLaren toont schets BP23

22 maart 2017 | McLaren Automotive heeft nieuwe ontwerpschetsen vrijgegeven van de nieuwe, nog te onthullen Hyper-GT met codenaam BP23. Dit zal de krachtigste en meest aerodynamische McLaren voor gebruik op de openbare weg zijn die McLaren tot nu toe heeft gebouwd.

Suzuki Swift

Suzuki Swift

Suzuki maakt prijzen nieuwe Swift bekend

21 maart 2017 | Suzuki maakt de prijzen van de nieuwe Swift bekend. Die beginnen bij 15.499 euro voor de Swift 1.2 DualJet Comfort. De nieuwe Swift is van bumper tot bumper nieuw ontworpen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een zwevend dak en een extra sportieve aanblik. De nieuwe Swift weegt minimaal 815 kilogram (kentekengewicht). Dat is zelfs dan de eerste generatie van de nieuwe Swift uit 2005. Dit lage gewicht resulteert in betere rijeigenschappen.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!