dinsdag, 27 juni 2017
 

Nieuwsoverzicht

27 juni 2017

Volvo

Volvo

Volvo, Autoliv en NVIDIA werken samen

27 juni 2017 | Volvo, Autoliv (specialist op het gebied van automotive veiligheidstechnologie) en NVIDIA (gespecialiseerd in onder meer Artificial Intelligence (AI)) werken samen aan de ontwikkeling van systemen en software voor autonoom rijdende autos. Het drietal krijgt hierbij hulp van Zenuity, de joint venture van Volvo Cars en Autoliv die onlangs is opgericht voor de ontwikkeling van software en technologie voor zelfrijdende autos. Volvo Cars wil in het jaar 2021 autonoom rijdende Volvos (level 4) kunnen aanbieden.

Seat Arona

Seat Arona

Seat presenteert Arona

26 juni 2017 | Seat presenteert de Arona. De Arona beleeft in september zijn publiekspremiere op de internationale autoshow van Frankfurt. De Arona combineert volgens Seat de voordelen van een compacte hatchback met de ruimte en het gebruiksgemak van een gezinsauto. Hij deelt diverse technieken met de Ateca, de middelgrote SUV van Seat.

BMW X3

BMW X3

BMW introduceert nieuwe X3

26 juni 2017 | BMW introduceert de nieuwe X3. De derde generatie van de BMW X3 combineert net als zijn voorgangers stoere offroad-uitstraling met een sportieve uitstraling. De vertrouwde proporties, met een bijzonder korte overhang voor en achter, benadrukken de 50:50 gewichtsverdeling over de voor- en achteras. Het karakter van de nieuwe BMW X3 wordt onderstreept door de grote nieren en de mistlampen, die voor het eerst bij een BMW X-model een hexagonaal design hebben.

Renault Megane

Renault Megane

Renault Megane RS krijgt 4Control

24 juni 2017 | De nieuwe generatie Renault Megane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de snelle hatchbacks met 4CONTROL vierwielbesturing.

Nissan

Nissan

Vernieuwde Nissan Qashqai en X-Trail nu te koop

23 juni 2017 | Nissan start met de verkoop van de vernieuwde QASHQAI en X-TRAIL. Beide Crossovers zijn op talloze punten vernieuwd en verbeterd. Het uiterlijk is aangescherpt en het interieur wordt gekenmerkt door de verhoogde kwaliteitsbeleving, nieuwe voorzieningen en moderne technologie die inzittenden meer veiligheid en comfort beloven.

Skoda

Skoda

Skoda bouwt 15 miljoenste auto voor VAG

23 juni 2017 | SKODA heeft sinds de start van de samenwerking met Volkswagen vijftien miljoen auto's geproduceerd. Dit feit wordt door de twee ondernemingen gevierd als mijlpaal. Sinds de toetreding tot de Volkswagen Group in 1991 heeft SKODA zich ontwikkeld van een bedrijf dat vooral in de eigen regio succesvol was tot een wereldspeler die in meer dan honderd markten is vertegenwoordigd. In het afgelopen jaar heeft SKODA een nieuw afzetrecord gevestigd met 1.126.500 voertuigen.

Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover test zelfrijdende auto

22 juni 2017 | Jaguar Land Rover demonstreert autonome voertuigtechnologie waarmee toekomstige modellen geheel zelfstandig in stadsverkeer kunnen rijden. De techniek, genaamd Autonomous Urban Drive, houdt rekening met verkeerslichten en kan omgaan met rotondes en T-splitsingen.

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace

Jaguar kondigt E-Pace aan

21 juni 2017 | Jaguar kondigt de E-PACE aan. Na de succesvolle introductie van de Jaguar F-PACE, waardoor de verkoop vorig jaar toenam met 83 procent, volgt nu de E-PACE die in 2018 in productie gaat. De wereldpremiere van de Jaguar E-PACE zal plaatsenvinden op 13 juli 2017

Skoda

Skoda

Skoda verlengt reparatiegarantie tot 4 jaar

21 juni 2017 | SKODA introduceert twee nieuwe initiatieven. Het merk gaat vier jaar reparatiegarantie verlenen op alle werkplaatsactiviteiten die de officiele SKODA dealer aan de auto heeft verricht. Met dit initiatief onderstreept SKODA het vertrouwen dat zij heeft in de kwaliteit van haar producten en in de dealerorganisatie. Daarnaast introduceert SKODA op haar website een service-tool. Daarop kunnen SKODA-rijders op basis van hun kenteken zien welk onderhoud zij in de toekomst aan hun auto kunnen verwachten en tegen welke prijs.

DS 7 Crossback

DS 7 Crossback

DS7 Crossback eerst als La Premiere

21 juni 2017 | Na de onthulling van de nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK eerder dit jaar heeft DS Automobiles besloten de lancering op een bijzondere manier in te zetten met de introductie van een bijzondere uitvoering, die naar verwachting vanaf juli online kan worden gereserveerd. Klanten die de DS 7 CROSSBACK La Premiere reserveren kunnen als eerste begin 2018 achter het stuur plaats nemen. De DS 7 CROSSBACK La Premiere kan vanaf juli gereserveerd worden voor aanschaf met aanbetaling maar kan meteen besteld worden in de lease.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!