woensdag, 22 november 2017
 

Nieuwsoverzicht

22 november 2017

ChangeMyCar

ChangeMyCar

ChangeMyCar maakt maandelijks wisselen van leaseauto mogelijk

22 november 2017 | Het nieuwe bedrijf ChangeMyCar biedt de mogelijkheid voor werknemers om iedere maand van leaseauto te veranderen. Via de app van ChangeMyCar kiest men een auto die op dat moment qua opties en omvang past bij de huidige situatie. De volgende dag staat hij voor de deur. Bovendien kan de gebruiker het contract op ieder moment zonder extra kosten beeindigen. Hierdoor zit men niet meer vast aan een doorlopend leasecontract met slechts 1 model auto. Op 1 november is de eerste klant aangesloten.

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen investeert 22,8 miljard euro in fabrieken

20 november 2017 | Met het oog op de Transform 2025+-strategie investeert Volkswagen tussen 2018 en 2022 wereldwijd 22,8 miljard euro. Het geld gaat vooral naar elektrische mobiliteit, de ontwikkeling van nieuwe modellen en modulaire platforms. In Duitsland wordt in totaal 14 miljard euro geinvesteerd. Zo wordt de Volkswagen-fabriek in Zwickau omgebouwd tot een productiefaciliteit voor elektrische autos.

Skoda

Skoda

Skoda start productie elektrische auto's in 2020

20 november 2017 | Vanaf 2020 gaat Skoda volledig elektrisch aangedreven auto's produceren in de fabriek in Mlada Boleslav. In 2019 start daar ook de productie van elektrische componenten voor plug-in hybrides. De productie van elektrische auto's en onderdelen is een belangrijke stap in de uitvoering van de toekomststrategie van Skoda.

Tesla Roadster 2

Tesla Roadster 2

Tesla onthult Roadster 2

18 november 2017 | Tesla kondigt een nieuwe Roadster aan. De onthulling volgde op de presentatie van de eerste vrachtwagen van Tesla. De tweede generatie van de Roadster krijgt een actieradius van duizend kilometer en zou de snelste productie-auto ooit zijn.

Fiat Panda

Fiat Panda

Fiat bouwt miljoenste Panda

17 november 2017 | Vandaag is de miljoenste Fiat Panda van de band gerold in de Italiaanse Pomigliano dArco fabriek. De Panda is sinds 2012 de onbetwiste nummer een in Italie en sinds 2016 in zijn segment in Europa.

Porsche24

Porsche24

Porsche brengt Porsche24 app uit

17 november 2017 | Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rallys en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche-beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld.

Mercedes-Benz S-Klasse

Mercedes-Benz S-Klasse

Mercedes-Benz en Emirates werken samen

16 november 2017 | Mercedes-Benz en Emirates Airline werken samen. Het eerste project is de volledig nieuw ontworpen First Class van de Boeing 777-vloot van Emirates. Het nieuwe ontwerp is geinspireerd op het interieur van de S-Klasse. Om dat te benadrukken is de exclusieve S-Klasse chauffeursservice in het leven geroepen. Vanaf 1 december 2017 kunnen passagiers die in de nieuwe First Class vliegen gebruikmaken van de nieuwe S-Klasse voor hun transfers van en naar de luchthaven van Dubai.

DS 7 Crossback

DS 7 Crossback

Orderboeken voor DS7 Crossback geopend

16 november 2017 | Vanaf nu kan het hele gamma van DS7 CROSSBACK worden besteld. De DS7 biedt de keuze uit vijf interieurstijlen (DS Inspirations), vier verschillende motoren en vijftien uitrustingen met prijzen die varieren van 43.190 euro (BlueHDi 130 pk handgeschakeld) tot 77.000 euro voor de meest rijk uitgeruste PureTech 225 pk automaatversie.

Mazda6

Mazda6

Mazda6 ondergaat facelift

15 november 2017 | Mazda heeft tijdens de komende Los Angeles Auto Show (1 tot en met 10 december) een wereldpremiere met de onthulling van de grondig vernieuwde Mazda6 sedan. Mazdas nieuwe ontwerpfilosofie vormde de basis voor de gefacelifte versie van het vlaggenschip van het merk, met nieuwe aandrijflijntechnologie en talloze verbeteringen.

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ is Women's World of the Year

14 november 2017 | De Hyundai IONIQ is verkozen tot Womens World Car of the Year 2017. De innovatieve Hyundai verslaat daarmee finalisten zoals de BMW 5-Serie, Peugeot 3008 en Ford Fiesta. Als droomauto van 2017 verkozen de dames de McLaren 720S. De jury bestond volledig uit vrouwen, waaronder de Nederlandse hoofdredactrice van FemmeFrontaal, Odiel Mennink. Ieder jurylid kon op de al eerder uitgebrachte Masterlist voor iedere categorie haar stem uitbrengen.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!