maandag, 24 april 2017
 

Nieuwsoverzicht

24 april 2017

Toyota Aygo

Toyota Aygo

Toyota Aygo nu als Fashion Edition

24 april 2017 | Toyota introduceert in samenwerking met de Nederlandse modekenners Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin drie speciale uitvoeringen van de AYGO. De zogenaamde Fashion Editions Sassy, Edgy en Chique hebben allemaal een uniek design, maar ook twee grote overeenkomsten: een extra rijke standaarduitrusting en een scherp private-leasetarief.

Opel Ampera-E

Opel Ampera-E

Opel maakt prijs Ampera-E bekend

21 april 2017 | Opel maakt de langverwachte prijzen van de volledig elektrische Ampera-e bekend. De vanafprijs bedraagt 40.995 euro. De volledig elektrische Ampera-e kwalificeert bij gecombineerd zakelijk en prive gebruik voor vier procent bijtelling in Nederland. De Ampera-e Innovation kan vanaf heden besteld worden, maar zal naar verwachting vanaf begin 2018 leverbaar zijn. Klanten die als eerste in aanmerking willen komen voor de Ampera-e kunnen de Ampera-e Launch Executive bestellen: een full option uitvoering, waarvan de eerste exemplaren dit najaar uitgeleverd zullen worden.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Volkswagen en Eneco introduceren laadabonnement

21 april 2017 | Volkswagen en Eneco introduceren een laadabonnement met Eneco HollandseWind, waarmee e-Golf-rijders bij alle laadpalen in Nederland groene stroom kunnen (snel)laden voor een vast bedrag per maand. Samen met de leasetarieven van de e-Golf maakt dit nieuwe laadabonnement elektrisch rijden niet alleen makkelijker en CO2-neutraal, maar ook bereikbaarder.

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

Toyota LandCruiser nu als Challenger

21 april 2017 | Toyota introduceert de Land Cruiser Challenger. Deze speciale uitvoering van de Land Cruiser is extra compleet uitgerust en vooral bedoeld voor de mkber en zzper die met regelmaat een zware aanhanger achter zijn auto heeft hangen. Het maximaal aanhanggewicht (geremd) bedraagt 3.500 kg. De prijzen van de Land Cruiser Challenger 4WD op grijs kenteken beginnen bij 46.195 euro exclusief BPM en BTW.

Renault Captur

Renault Captur

Renault maakt prijzen vernieuwde Captur bekend

20 april 2017 | Renault maakt de prijzen van de vernieuwde Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf 19.190 euro. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017.

Toyota Auris

Toyota Auris

Toyota Auris nu als Black Edition

20 april 2017 | Toyota introduceert de Auris Black Edition. Dankzij zwarte details maakt deze speciale uitvoering een extra krachtige indruk. De prijzen beginnen bij 27.595 euro euro. De Auris Black Edition staat vanaf juni bij de Toyota dealer en is per 1 mei te bestellen.

Opel Grandland X

Opel Grandland X

Opel onthult Grandland X

19 april 2017 | Opel onthult de Grandland X. Opels nieuwe CUV (Crossover Utility Vehicle) is voorzien van een uitgebreid gamma technologie en biedt ruimte voor vijf personen plus bagage. De Opel Grandland X verschijnt in de herfst van dit jaar als derde en grootste lid van Opels X-familie, na de recent geintroduceerde Crossland X en de Mokka X, die respectievelijk zon 25 en 20 cm korter zijn.

BMW M4

BMW M4

BMW introduceert M4 CS

19 april 2017 | BMW introduceert een exclusieve, speciale uitvoering in beperkte oplage: de M4 CS. Deze vult het gat op tussen de BMW M4 Coupe met M Competition Pack en de op circuitgebruik gerichte BMW M4 GTS. Met zijn sportieve karakter en uitstraling zet de M4 CS de lange traditie van speciale BMW M uitvoeringen voort die in 1988 begon met de BMW M3 Evolution (E30). De M4 CS gaat in juli in productie in de fabriek in Munchen en er komen twintig exemplaren naar Nederland.

Volvo

Volvo

Volvo kondigt elektrische auto aan

19 april 2017 | Volvo Cars gaat zijn eerste volledig elektrisch aangedreven auto in China produceren. Dat heeft de Zweedse autofabrikant vandaag op de Shanghai Auto Show aangekondigd. Volvo baseert het geheel nieuwe model op het CMA-platform (Compact Modular Architecture). De volledig elektrische Volvo verschijnt in 2019 op de markt en wordt vanuit China wereldwijd geexporteerd.

Seat

Seat

Seat investeert in Ibiza en Arona

19 april 2017 | Seat heeft 900 miljoen euro in de ontwikkeling van de nieuwe Ibiza en Arona gestoken. Dat heeft topman Luca de Meo bekendgemaakt tijdens het bezoek van de Catalaanse president Carles Puigdemont aan de Seat-fabriek in Barcelona. Het bedrag maakt deel uit van de 3,3 miljard euro die Seat tot en met 2019 wereldwijd investeert.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!