25 september 2019
Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo is Zakenauto van het Jaar 2020

Autozine
25 september 2019 | Een vakjury heeft de Volkswagen Polo uitgeroepen tot 'Zakenauto van het Jaar 2020'. De Polo, die tevens klassewinnaar werd in het segment van de compacte auto's, kreeg de titel toegekend tijdens de uitreiking van de jaarlijkse AM Driving Business Awards. De Volkswagen Golf eindigde als winnaar in de klasse voor compacte middenklassers en schaarde zich daarmee bij de top vijf van genomineerden voor de Zakenauto-titel.
AutoCoach

De Zakenauto van het Jaar-jury prees de Polo vanwege zijn rol als "vaste waarde in de zakenautowereld. Het is bijzonder dat de Polo inmiddels bijna de rol van de Golf overneemt. Niet voor niets is dit hele segment in de wandelgangen naar deze auto vernoemd: de Polo-klasse". Naast de kwaliteiten van de Polo zelf onderschreef de jury in haar oordeel ook het hoge marktaandeel, de rol van de dealerorganisatie en de gunstige kilometerkostprijs van de Polo.

Volkswagen Polo

De jaarlijkse Zakenauto van het Jaar-verkiezing is een initiatief van het Nederlandse autovakblad Automobiel Management. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen (LeasePlan Nederland, Athlon Car Lease, Alphabet, ALD Automotive en Arval), vertegenwoordigers van bedrijven met grote wagenparken, onafhankelijke lease-experts en vakjournalisten.

In ons land blijft de Volkswagen Polo onverminderd populair. Afgelopen jaar was het de bestverkochte auto van Nederland, en ook in 2019 staat de Polo op nummer 1 in de verkoopranglijsten (verkopen t/m augustus).

Op zoek naar een Volkswagen Polo?
bynco heeft er 168 vanaf € 11.595,-

Volkswagen Polo

VW Polo GTI 2022 nu te bestellenVW Polo GTI 2022 nu te bestellen
16 december 2021
Vernieuwde VW Polo 2021 nu bij de dealerVernieuwde VW Polo 2021 nu bij de dealer
29 september 2021
Volkswagen Polo 2022 nu te bestellenVolkswagen Polo 2022 nu te bestellen
23 juli 2021
Volkswagen vernieuwt Polo GTIVolkswagen vernieuwt Polo GTI
30 juni 2021
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum