3 maart 2020
Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

Vernieuwde Suzuki Ignis komt naar Europa

Autozine
3 maart 2020 | Na zijn debuut in India, wordt de vernieuwde Suzuki Ignis voor modeljaar 2020 nu ook voorgesteld aan het Europese publiek. De Ultra Compact SUV van Suzuki krijgt een nieuwe efficiƫnte hybride aandrijflijn en een stoerder uiterlijk. In het tweede kwartaal van dit jaar staat de vernieuwde Suzuki Ignis bij de Nederlandse Suzuki-dealers.

Op zoek naar een Suzuki Ignis?
bynco heeft er 4 vanaf € 13.950,-

Suzuki Ignis

De nieuwe Suzuki Ignis is meer SUV dan ooit. Met een nieuwe grille en zijn robuuste voor- en achterbumper heeft de enige Ultra Compact SUV een stoerder uiterlijk gekregen. Samen met het design is ook de hybride aandrijflijn ingrijpend vernieuwd en is het uitrustingsniveau completer geworden. Zo beschikt elke nieuwe Suzuki Ignis standaard over LED-verlichting, airconditioning, elektrische ramen vóór, Bluetooth, DAB-radio en een stop-/startsysteem.

Suzuki Ignis

Bij de ontwikkeling van de vernieuwde Suzuki Ignis is de aandrijflijn onder handen genomen. Naast een vernieuwde 1,2 liter viercilinder benzinemotor, beschikt de nieuwe Ignis over een sterker 10Ah litium-ion accupakket. Voor het eerst is de hybride aandrijflijn te combineren met een traploze automatische CVT-versnellingsbak. AllGrip-vierwielaandrijving is als vanouds leverbaar, alleen in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De Ignis voor modeljaar 2020 is leverbaar in drie nieuwe exterieurkleuren: Tough Khaki Pearl Metallic, Caravan Ivory Pearl Metallic en Rush Yellow Metallic. In totaal zijn er elf kleuren leverbaar op de nieuwe Ignis, waarvan zeven te combineren zijn met een contrasterende dakkleur. In het interieur komen nieuwe blauwe of grijze accenten terug, die passen bij de nieuwe bekleding van de stoelen. Ook is het instrumentarium vernieuwd, met een andere vormgeving en een nieuw display.

Nieuwe vloermatten voor de Suzuki Ignis?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

Suzuki prijst vernieuwde IgnisSuzuki prijst vernieuwde Ignis
26 maart 2020
Suzuki onthult vernieuwde IgnisSuzuki onthult vernieuwde Ignis
4 februari 2020
Smart Hybrid standaard op Suzuki IgnisSmart Hybrid standaard op Suzuki Ignis
1 augustus 2019
Suzuki Ignis vanaf december in showroomSuzuki Ignis vanaf december in showroom
28 november 2016
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum