11 juli 2011
Opel Ampera

Opel Ampera

Opel Ampera te huur bij Europcar

Autozine
11 juli 2011 | Opel en Europcar hebben een overeenkomst aangekondigd om de Opel Ampera als huurauto aan te bieden in heel Europa. Beide ondernemingen slaan de handen ineen om de introductie en verspreiding van elektrische mobiliteit te stimuleren, zodat vanaf de lancering van de Ampera een groter publiek kan genieten van de voordelen van elektrische mobiliteit. Zo willen de partners de eerste auto's al in november van dit jaar aanbieden bij de Duitse Europcar-afdelingen en kort daarna ook bij de Belgische en Nederlandse vestigingen.
AutoCoach

"Elektrische auto's behoren tot de beste langetermijnoplossingen om tegemoet te komen aan de huidige energie- en milieu-uitdagingen. Het feit dat Europcar de Opel Ampera in zijn verhuuractiviteiten wil integreren, bewijst opnieuw dat onze elektrische auto met groot rijbereik perfect geschikt is voor dagelijks gebruik, zelfs als fleetauto in het fel bevochten segment van de huurauto's" aldus Alain Visser, Vice President Sales, Marketing en Aftersales bij Opel/Vauxhall.

Opel Ampera

De Ampera is even gebruiksvriendelijk als elke andere auto. De elektrische auto biedt echter ook tal van intelligente functies die de bestuurder helpen om zo efficiënt mogelijk te rijden. Daarom hebben Opel en Europcar samen een complete introductie over de Ampera uitgewerkt om huurders met deze functies kennis te laten maken.

Bij boekingen raadt Europcar de klanten aan om 10 tot 15 minuten uit te trekken voor de overhandiging van de auto. Opgeleide Europcar-werknemers geven dan uitleg bij diverse onderwerpen, zoals het opladen van de accu, de werking van de range-extender en diverse andere bijzondere functies en eigenschappen zoals het energieverbruik en de energie-efficiëntieweergave. Bovendien krijgen klanten advies over een energiezuinige rijstijl in de accumodus en manieren om energie te regenereren tijdens het remmen. Klanten kunnen ook feedback geven via online chatsessies en vragenlijsten.

"Bij Europcar zetten we ons in voor verantwoorde en duurzame businesspraktijken. We zien dat klanten, zeker in de stad, steeds meer interesse hebben in CO2-arme, milieuvriendelijke oplossingen en dat ze er sterk van overtuigd zijn dat elektrische voertuigen de toegang tot de meest milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen helpen te verbeteren. We zijn dan ook trots op ons partnerschap met Opel om de verspreiding van elektrische voertuigen te stimuleren en klanten al vanaf november 2011 te laten kennismaken met de unieke eigenschappen van de Opel Ampera", aldus Rafael Girona, Chief Operating Officer of Europcar.

Opel Ampera

Europcar zet zich naar eigen zeggen in voor de bescherming van het milieu en heeft deze inspanningen geformaliseerd in een milieuhandvest. De onderneming deelt zijn visie met klanten door ze een groene vloot van zuinige, elektrische en hybride auto's aan te bieden. Europcar werd in 2010 voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot World's Leading Green Transport Solution Company in de World Travel Awards.

Wittebrug
Opel Ampera ontvangt eCar Award 2013Opel Ampera ontvangt eCar Award 2013
16 september 2013
Nederlands koningspaar bezoekt OpelNederlands koningspaar bezoekt Opel
5 juni 2013
Opel Ampera is Auto van het Jaar 2012Opel Ampera is Auto van het Jaar 2012
5 maart 2012
Opel start levering AmperaOpel start levering Ampera
21 februari 2012
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum