10 augustus 2016
Hyundai i30
Nieuws

Hyundai i30

Hyundai kondigt nieuwe i30 aan

10 augustus 2016 - De nieuwe Hyundai i30 komt er aan! Vooruitlopend op de wereldpremière op 7 september in Frankfurt, de thuisbasis van Hyundai in Europa, en de publieke primeur op de Autosalon van Parijs op 28 september, maakt Hyundai vandaag de eerste details van deze compleet nieuwe middenklasser bekend.

Op zoek naar een Hyundai i30 1.4 T-GDI Premium DCT?
bynco heeft er 17 vanaf € 14.875,-

Hyundai i30 1.4 T-GDI Premium DCT

Met de nieuwe generatie Hyundai i30 zet Hyundai naar eigen zeggen een nieuwe stap voorwaarts op het gebied van design en technologische oplossingen. Volgens Peter Schreyer, Hyundai's President en Chief Design Officier, is de nieuwe Hyundai i30 "een auto voor iedereen. We hebben niet zozeer naar één klant gekeken. Wij focusten ons op een veel bredere groep kritische en veeleisende consumenten".

Hyundai i30

De nieuwe i30 zou toegankelijk, dynamisch en eigentijds zijn. Daarmee moet het een evolutie van Hyundai's designtaal vormen, met natuurlijke vloeiende lijnen en verfijnde oppervlakken voor een tijdloze uitstraling. Bovendien krijgt de nieuwe generatie i30 een in het oog springende nieuwe grille, het familiegezicht van Hyundai.

Hyundai heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe i30 nadrukkelijk gekeken naar de veranderende trends op het gebied van technologische oplossingen, individualisering en flexibiliteit. De nieuwe i30 belooft moderne krachtbronnen, uitgekiende veiligheidssystemen en hoogstaande connectiviteitsdiensten aan om zodoende tegemoet te komen aan de wensen van de veeleisende Europese consument. Niet voor niets is de nieuwe generatie Hyundai i30 ontworpen, ontwikkeld en getest in Europa voor Europeanen.

Hyundai i30
Remschijf.nl