10 januari 2012
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Volkswagen opent Up!-winkel in Kalverstraat

10 januari 2012 | Het winkelend publiek in Amsterdam kan tot en met zondag 22 januari op een bijzondere manier kennis maken met de nieuwe Volkswagen Up!. De Up! krijgt in deze periode een eigen 'brand store' aan de hoofdstedelijke Kalverstraat, om precies te zijn op nummer 101.

De gloednieuwe Up!-winkel heeft een vloeroppervlak van 100 vierkante meter en uiteraard is alle informatie over de Up! er te vinden. De Up! is er ook 'in den blikke' te bewonderen, als rode High Up! en zwarte Move Up!, respectievelijk het hoogste en middelste uitrustingsniveau waarin de Up! is te verkrijgen. Speciaal opgeleide medewerkers beantwoorden de vragen van geïnteresseerde bezoekers. In de Up! store is ook een proefrit met de nieuwe compacte Volkswagen te boeken in de eigen regio.

Volkswagen Up!

De nieuwe Volkswagen Up! is per direct bestelbaar bij de Volkswagen-dealer, als Take Up! met 60 pk-benzinemotor al vanaf 8.490 euro inclusief BTW en BPM. Financieringsmogelijkheden starten bij een bedrag van 79 euro per maand. Naast een Take Up! zijn er ook de uitrustingsniveaus Move Up! en High Up!, desgewenst met een 75 pk sterke motor.

De Up! is er bovendien in combinatie met een Volkswagen-abonnement vanaf 199 euro per maand. In het maandbedrag voor het Volkswagen-abonnement zijn alle gebruikskosten voor de auto meegenomen, alleen brandstof dient zelf te worden afgerekend.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!