17 februari 2012
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

VW levert stickersets voor Up!

Autozine
17 februari 2012 | Om de nieuwe Volkswagen up! een persoonlijk tintje te geven, zijn er nu opvallende bestickeringssets beschikbaar. Er is keuze uit de sets 'Pop up!' en 'Power up!'. Maar er zijn ook individuele stickers voor bijvoorbeeld het dak of de motorkap van de Up!. In alle gevallen geldt dat de set door de specialisten van VinyTouch wordt geproduceerd en aangebracht.
Volkswagen Up! privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 209,-
Volkswagen private lease

 

De Up! is met bestickering nog naar eigen smaak aan te kleden. Er is keuze uit diverse streepdesigns voor motorkap, dak en raamstijlen. Voor het dak is ook volledige bestickering beschikbaar. De kenmerkende grille van de Up! kan gedeeltelijk in (contrast)kleur worden uitgevoerd.

Volkswagen Up!

Bij de individuele stickers is er keuze uit de kleuren rood, wit, zwart en grijs. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 145 euro. Bij afname van twee of meer stickers gelden kortingen op het totaalbedrag. De stickers zijn volgens VW uitermate duurzaam en blijven ook op lange termijn kleur-echt.

Naast individuele stickers, biedt Volkswagen ook het pop up! en de power up!-pakket aan. De pop up! is geïnspireerd op de Pop art-kunststroming uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruik van felle kleuren en sterke contrasten. De power up! heeft een sportieve inslag. Dunne rode stripings (wit bij een rode up!) rond koplampen, grille en raamlijsten zorgen voor de onmiskenbare GTI-uitstraling.

Voor de transformatie van up! naar pop up! brengt de Volkswagen-dealer 610 euro in rekening. De meerprijs voor de power up! bedraagt 815 euro. De stickersets zijn direct met een nieuwe up! mee te bestellen, maar het is ook mogelijk de sets achteraf te laten aanbrengen.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en montage.