18 december 2014
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Volkswagen Up! aangepast voor modeljaar 2015

Autozine
18 december 2014 | Per direct voert Volkswagen enkele kleine wijzigingen door voor de up! Het resultaat: minder uitstoot, meer comfort. Voor zakelijke rijders geldt dat er een Up! is in elke gunstige bijtellingscategorie.
 

Alle Up!'s met automatische versnellingsbak krijgen standaard BlueMotion Technologies als startstop, die verbruik en emissies verder verminderen. Zo daalt de CO2-uitstoot met gemiddeld 10 g/km. Ook de stoere cross up! (55 kW/75 pk) is er nu met automaat. Net als bij de overige modellen bedraagt de meerprijs hiervoor 1.600 euro.

Volkswagen Up!

Ook het comfort van de up! verbetert. Om te beginnen krijgt de up! nu ook in het bestuurdersportier een knop om het elektrische raam aan passagierszijde te bedienen. De move up! en high up! krijgen standaard een verlichte make-up spiegel in de zonneklep aan passagierszijde. De gordelbevestigingspunten vóór worden vier centimeter lager geplaatst; comfortabeler voor kleinere inzittenden. Een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel is er nu voor 79 euro.

Alle modellen met benzinemotor vallen bij zakelijk gebruik in de 20%-categorie. De up! EcoFuel-modellen (aardgas) hebben 14% bijtelling en voor de 100% elektrische e-up! hoeft slechts 4% bijtelling te worden betaald.

Volkswagen Up!

De Volkswagen up! is er tot het eind van dit jaar vanaf 9.390 euro. Op 1 januari kent de up! een vanafprijs van 10.270 euro. Tot het eind van dit jaar is bovendien een inruilpremie van 800 euro van toepassing.