30 augustus 2016
Volkswagen Up!

Volkswagen Up!

Vernieuwde Volkswagen Up! nu bij de dealer

Autozine
30 augustus 2016 | Sinds deze week staat de vernieuwde Up! bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Voorzien van een opgefrist uiterlijk, moderne infotainmentsystemen, een scala aan personaliseringsmogelijkheden en een nieuwe 66kW/90pk sterke 1.0-liter turbomotor is de Up! veelzijdiger en individueler geworden. Bovendien krijgt hij een primeur: de Up! is namelijk de eerste Volkswagen waarvan het Volkswagen Abonnement (private lease) online kan worden afgesloten.
 

De vernieuwde Up! heeft een fris in- en exterieur en nieuwe voorzieningen gekregen, waaronder een compleet nieuw infotainmentsysteem met veel mogelijkheden. De Up! is nu ook verkrijgbaar met een direct ingespoten 1.0-liter turbomotor met een vermogen van 66 kW / 90 pk en een koppel van 160 Nm (vanaf 1.500 tpm). Daarnaast blijft hij ook leverbaar met de 44 kW / 60 pk en 55 kW / 75 pk sterke 1.0 benzinemotoren, desgewenst ook met een ASG-automaat, en de 50 kW / 68 pk sterke 1.0 EcoFuel op CNG. Later dit jaar volgt de volledig elektrische e-up!.

Volkswagen Up!

Dankzij een keur aan kleuropties en -pakketten voor het exterieur en interieur is de Up! nu tot in de allerkleinste details te personaliseren. Aanvullend op de vier bekende uitvoeringen (take up!, move up!, high up! en cross up!) is de Up! beats nieuw in het programma. Naast het krachtige, 300 Watt sterke BeatsAudio sound system van Dr. Dre beschikt deze topuitvoering onder meer over 15 inch lichtmetalen 'Radial' velgen, Beats-striping, rode of zwarte spiegelhuizen, een speciaal Beats dashpad, donker getinte ramen achter, gekleurde veiligheidsgordels, Beats-instaplijsten en -bekleding, chroomaccenten in het interieur, interieur-sfeerverlichting en meer. De Up! beats is leverbaar vanaf 13.405 euro (5-deurs 44 kW/60 pk handbak).

Volkswagen Up!

Met ingang van vandaag staat de vernieuwde Volkswagen Up! in de Nederlandse showrooms. De prijzen beginnen bij 10.590 euro voor de take up!. Voorzien van de nieuwe 66 kW/90 pk turbomotor is de up! (beats) er vanaf 14.970 euro. Met het Volkswagen Abonnement (private lease) is de vernieuwde up! te rijden vanaf 209 euro per maand inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud én de zekerheid van het Keurmerk Private Lease kwaliteitslabel.

Volkswagen Up!

Nieuw voor de up!, en ook voor Volkswagen, is dat het Volkswagen up! Abonnement nu ook online te af te sluiten is via Volkswagen.nl. De online configurator biedt voor het eerst de optie om de Up! direct na het samenstellen ook meteen te bestellen met Volkswagen Abonnement private lease. Bij het configureren van de auto loopt het maandtarief automatisch mee en wanneer de up! helemaal af is, volstaat het invullen van een online formulier om de auto met het Volkswagen Abonnement te bestellen. De levering geschiedt vervolgens via de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een Volkswagen-dealer naar voorkeur.