15 augustus 2017
Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Volkswagen neemt T-Roc in productie

Autozine
15 augustus 2017 | Volkswagen onthult woensdag 23 augustus de T-Roc, de nieuwkomer binnen het compacte SUV-segment. De nieuwe T-Roc verenigt compacte afmetingen, een verfrissend nieuw design en een groot aantal moderne technieken in één cross-over.

Op zoek naar een Volkswagen T-Roc?
bynco heeft er 143 vanaf € 19.995,-

Volkswagen T-Roc

Of de nieuwe T-Roc in stadsverkeer wordt ingezet, recreatief wordt gebruikt of tijdens lange ritten: de nieuwe cross-over van Volkswagen combineert de soevereiniteit van een SUV met de rijeigenschappen van een sportief model. Die eigenschappen van de nieuwkomer worden weerspiegeld in het design dat offroad elementen bevat, maar dat ook in het stadsverkeer opvallend verfrissend is. De T-Roc is onmiddellijk herkenbaar als een lid van de Volkswagen-familie. Een blikvanger is de nieuwe neus met een brede grille met geïntegreerde dubbele koplampen. De behuizing voor de knipperlichten en dagrij- en bochtenverlichting is separaat in de bumper gevat. Door de opvallende lichtornamenten is de nieuwe compacte SUV ook in het donker onmiddellijk als Volkswagen T-Roc herkenbaar.

Volkswagen T-Roc

De wereldpremière van de Volkswagen T-Roc vindt woensdag 23 augustus plaats. De onthulling is vanaf 20.00 uur live te volgen via een livestream.

AutoCoach
Volkswagen vernieuwt T-Roc voor 2022Volkswagen vernieuwt T-Roc voor 2022
17 november 2021
Volkswagen prijst 300 pk sterke T-Roc RVolkswagen prijst 300 pk sterke T-Roc R
22 oktober 2019
Volkswagen T-RocVolkswagen T-Roc
30 september 2019
Volkswagen onthult T-Roc RVolkswagen onthult T-Roc R
25 februari 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum