3 juli 2018
Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Volkswagen kondigt T-Cross aan

Autozine
3 juli 2018 | Volkswagen onthult deze herfst met de T-Cross wederom een nieuwe SUV. Deze compacte SUV komt in het leveringsprogramma van Volkswagen onder de T-Roc te staan.

Op zoek naar een Volkswagen T-Cross?
bynco heeft er 22 vanaf € 22.840,-

Volkswagen T-Cross

Met de komst van de T-Cross breidt Volkswagen het SUV-aanbod in Europa uit naar vijf modellen: de T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. De T-Cross maakt tevens de oversteek naar China en Zuid-Amerika. Het model is 4,107 meter lang, is functioneel opgezet en belooft een aansprekend design.

Volkswagen T-Cross

Dankzij Volkswagen's MQB-platform (Modularer Querbaukasten) is de T-Cross van binnen ruim en flexibel. Zo kan de achterbank bijvoorbeeld in lengterichting worden verschoven, voor meer beenruimte of juist meer bagageruimte. Bovendien wordt de T-Cross naar verwachting van Volkswagen één van de veiligste auto's in zijn klasse. Niet alleen dankzij zijn uitstekende botsveiligheid, maar ook door een uitgebreid pakket aan assistentiesystemen. Front Assist en Lane Assist maken onder andere deel uit van de standaarduitrusting.

Volkswagen onthult de nieuwe T-Cross deze herfst. De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt.

Nieuwe vloermatten voor de T-Cross?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

T-Cross nu ook als Business en BusinessT-Cross nu ook als Business en Business
21 januari 2020
Volkswagen T-Cross ook als 1.5 TSI DSGVolkswagen T-Cross ook als 1.5 TSI DSG
25 november 2019
VW maakt prijs T-Cross 1.6 TDI bekendVW maakt prijs T-Cross 1.6 TDI bekend
8 juli 2019
5 EuroNCAP sterren voor VW T-Cross5 EuroNCAP sterren voor VW T-Cross
22 mei 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum