10 oktober 2019
Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen toont schets Golf 8

Autozine
10 oktober 2019 | Als er één auto is die de naam 'bestseller' verdient, is het de Golf wel. Van generatie op generatie heeft hij zijn naam wereldwijd steviger gevestigd. Over twee weken, op 24 oktober, beleeft de achtste generatie van de Golf zijn wereldpremière in Wolfsburg. Nu al is duidelijk dat de Golf 8 digitaler en meer verbonden wordt dan voorheen. Bovendien zit hij boordevol innovaties, verpakt in een uitgesproken design.

Op zoek naar een Volkswagen Golf?
bynco heeft er 1 vanaf € 41.450,-

Volkswagen Golf

In het nieuwe model zijn de sterke punten die de Golf wereldwijd tot een bestseller hebben gemaakt, verder aangescherpt. Naast een nieuw aanbod van motoren beloven verder verbeterde ondersteltechnologieën de Golf een verbetering op het gebied van rijeigenschappen. De nieuwe Golf zet tevens de toon in digitalisering en connectiviteit, rijassistentiesystemen en onlinefuncties en -diensten.

Volkswagen Golf

Qua design wordt de Golf 8 dynamischer dan voorheen, terwijl hij van alle kanten tegelijkertijd direct als een Golf herkenbaar zou zijn. In het interieur zijn het frisse kleuren en stoffen die de nieuwe look van het compacte model bepalen, aangevuld met een nieuwe digitale cockpit.

De nieuwste generatie van de Golf wordt vanaf medio december bestelbaar, de Nederlandse marktintroductie staat gepland in maart 2020.

Volkswagen Golf leasen?
Dat kan! Vanaf € 465,-
Dealerleasing

Volkswagen Golf nu ook als R-LineVolkswagen Golf nu ook als R-Line
2 juli 2020
VW Golf 8 nu ook met 1.0 liter motorVW Golf 8 nu ook met 1.0 liter motor
27 maart 2020
Volkswagen lanceert Golf GTI, GTE en GTDVolkswagen lanceert Golf GTI, GTE en GTD
27 februari 2020
Volkswagen kondigt Golf 8 GTI aanVolkswagen kondigt Golf 8 GTI aan
21 februari 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum