18 februari 2018
Volkswagen Golf

Forum Volkswagen Golf

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 juli 2016

Ervaring met auto: Na 5.000 km begint de motor - bij stationair draaien - te schudden. Ontstekingsmissers. Volgens VW is dit normaal voor de TSI motoren. Waarom dit de eerste 5.000 km niet gebeurde blijft een raadsel. Welke schade dit tot gevolg heeft op lange termijn weet niemand. Het is wel geweten wie de rekening mag betalen. Ikke.

Uitvoering1.4 TSI Trendline
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Berry141156, datum: 13 augustus 2016

Antwoord: De 1.0 TSI is een wonder, ik had eerst eerst een VW Eos 2.0 en nu de Golf 1.0 welke superzuinig is en als je wilt razend snel, een aanrader weinig tanken nu! En heerlijk rijden! Wat wil je nog meer.

 
Reactie van: Nickerlies69, datum: 26 december 2016

Antwoord: Je hebt volkomen gelijk. Hij is stil, pittig, snel en zuinig. Bovendien is hij buitengewoon comfortabele en luxe. Ik vind het nog steeds een schoonheid. VW Golf 1.0 TSI Comfort line met nog veel extra's . Kleur wit met extra donker glas rondom.

 
Reactie van: C. Boomsluiter, datum: 7 januari 2018

Antwoord: Jammer, dat de achterklep niet automatisch open en dicht kan en dat eveneens nieuwe voorruitverwarming niet ingebouwd kan worden.

De interieur-voorverwarming is peperduur.

  

, datum: 25 juni 2016

Ervaring met auto: Mooie verpakking, verder waardeloos. Binnen 2 jaar was het middelste remlicht achter kapot en moest vervangen. Het open dak lekt vanaf fabriek, toen ik auto kocht. Met 2,5 jaar kon linker voorruit niet meer dicht, moest nieuwe motor in. Nu met 104.200 km inspuiter/insproeier van de benzine bij de cilinder kapot en zeer dure reparatie aan motor gehad. Hiervoor alleen maar goedkopere auto's gehad en de Golf maakt de verwachtingen voor mij absoluut niet waar.

UitvoeringHighline 1.2
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand104.000 km
DealerPon

Betrouwbaarheid1
Comfort9
Motor7
  
  

, datum: 28 maart 2016

Ervaring met auto: Druklager koppelling maakt volgens mij lawaai (importeur zegt dit is het type motor). Laatste geluid was net een slechte wiellager. Dat was later weer weg. Wie heeft hier meer van gehoord?

Uitvoering1.4 Highline 140pk
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit2 jaar
KM-stand29.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 18 maart 2016

Ervaring met auto: Hele fijne auto. Zuinig bij efficient gebruik, tegelijkertijd snel voor de liefhebber en rijdt prima.

UitvoeringGTE
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km
DealerMossel

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 7 januari 2016

Ervaring met auto: Ik word helemaal gek van de navigatie; de antenne is al een keer vervangen omdat de navigatie een afwijking kreeg van wel 100 km en nu valt het systeem op de vreemdste momenten uit - zo werkt het nog en zo beweert het dat je geen route hebt ingegeven - en bij de dealer weten ze al 4 weken niet wat ze eraan moeten doen. En de stem met dat accent en de één op één vertaling uit het Duits kan echt niet; maak een goede vertaling en laat dat netjes inspreken. Sinds een week is ook de carkit kapot maar helaas, dat vindt men in de garage ook al niet interessant.

Uitvoering1.2 TSI Comfortline
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit3 jaar
KM-stand68.500 km
DealerBeynum

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Jos. Hermensoi, datum: 23 april 2016

Antwoord: Hierbij mijn (slechte) ervaringen over de stem van de navigatie. de klachten zijn: stotteren, en slechte vertaling en de garage heeft geen oplossing. Nu een officiele klacht ingediend in eerste instantie een reactie dat er contact zou worden opgenomen. Nu weer een herinnering gezonden, weer geen reactie.

  

, datum: 16 juni 2015

Ervaring met auto: Ik heb al 26 jaar rijervaring en heb al met diverse auto's gereden. Mijn vorige auto was XC90 D5. De golf VII ervaar ik als vinning en fris, met veel interieurruimte. Voldoende bergvakken en goed ontworpen kofferruimte met verstelbare bodem. Enig nadeel is dat de achterbank niet verschuifbaar is, spijtig omdat de beenruimte er royaal is.

Uitvoering1.6TDI BM
Brandstofdiesel
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 18 maart 2015

Ervaring met auto: Als autoliefhebber en toch als freak, zijn deze tegenwoordige wagens nest. Ik raad jullie aan om een COATING aan te brengen. OPT coating, MODESTA coating, GYEON coating. Uw wagen wassen raad ik aan: Chymical Guys, Smart Wax, Riwax, Auto Finesse, Auto Bride Direct Foam. Deze auto's zijn wel echt gemaakt om kapot te gaan dus gemaakt om op te brengen.
1- Kwaliteit lak op waterbasis te dun gespoten 75 tot max 110 micron dik.
2- Afhaling nieuwe wagen: Lak gewoonweg enorm bekrast door swirls, was kringen. Het is een zwarte en daar ziet ge alles op dat weet ik, maar zo raad ik u geen zwart kleurige lak aan.
3 - foutmelding systeem voor led lampjes te plaatsen, dat wist ik dat dat zo ging zijn maar ik wil leds en de economie blijft toch ook draaien. Tijdens het plaatsen van mijn dagrijverlichting leds H15 nest systeem. Goede lampjes, 1 jaar garantie. Brand de rechter lamp maar de linkerlamp niet omdat: tijdens het plaatsen waar ge weinig of zo goed als geen plaats heeft met het draaien, is de voet van waar het lampje in gedraaid moet worden van de autolamp los gekomen. Dus waar de pinnentjes ingedraaid moet worden sluit niet meer aan dus maakt geen contact. Wat nu: lamp demonteren, bumper voor een deel losmaken. Een lampje plaatsen kan iedereen en zeker eruit halen. Hoe ze het maken is triestig en zo ingewikkeld dus zo zullen de autonulls niet lang meegaan.
4 - Manuele versnellingsbak schakelt hoekig, stroef.
5 - Als u uw luchtfilter wilt veranderen door liefst K-N in te brengen, gelieve die klemmen te verwijderen van de luchtstroom buizen die naar de doos leiden. Drie stuks van klemmen, verwijdert die, de luchtfilter gaat niet vliegen. Door die klemmen aan te brengen gaat u de kans is groot krassen maken.
6 - Tankklep te ingewikkeld gemaakt. Het was net dat iemand de brandstof eruit wilde halen. Zo moeilijk bij momenten zit het nog vast. Elektronische open en sluiting voor een tankklep, komaan belachelijke veiligheid nest systemen.
7 - Toch wel geluid wat het dashboard betreft, had Volkswagen met de golf 2 ook.
8 - Nummerplaathouder vooraan: onze nummerplaatgaatjes kunnen niet mooi recht ingeschroefd worden. Waarom niet: men moet het schuin erin vijzen omdat: waar de pitsers in gepitst moeten worden voor de plaathouder vast te maken aan in de bumper, is dieper uit gegroefd. Dus de gaatjes van de nummerplaat komen overeen met het uit gegroefde diepte voor zo de pitsers in te pitsen. OPGELET, steek ronde rondellen of een kleinere schroef omdat: die schroeven raken de lak waar de nummerplaat in de houder geschroefd moet worden. Voor de rest is het afwachten en nog 4.5 jaar betalen. Pff geld man man. Weet dat een Golf 7 R dezelfde kwaliteit heeft, en dat de lak ook nest is. Maar u betaalt wel een dikke 40.000 euro.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Te duur, het moet opbrengen.

Uitvoering1.4 Highline+R-Line
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand4.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 »