14 juni 2017
Toyota HiLux

Toyota HiLux

Toyota introduceert PROACE en Hilux Black Platinum editie

Autozine
14 juni 2017 | Toyota introduceert de Black Platinum edities van de PROACE en de Hilux. De speciale uitvoeringen zien er niet alleen bijzonder uit, maar zijn ook aantrekkelijk voor de portemonnee dankzij een pakketvoordeel dat kan oplopen tot ruim 4.000 euro. Doordat het Black Platinum pakket pas na kentekenafgifte wordt gemonteerd, blijft de bijtelling beperkt. De prijs van de PROACE Worker Black Platinum begint bij 26.095 euro (excl. BTW) en de Hilux Black Platinum is er vanaf 32.395 euro (excl. BTW).
 

De Toyota PROACE Black Platinum en Hilux Black Platinum zijn gebaseerd op de Professional uitvoering en daardoor standaard al bijzonder rijk uitgerust. Zaken als een DAB+ audio-installatie, een Full Map navigatiesysteem, airco, mistlampen vóór en cruisecontrol zitten er allemaal al op en aan.

Toyota HiLux

Als Black Platinum zijn de PROACE en Hilux - ongeacht de carrosserievariant - nog veel aantrekkelijker, dankzij de chique zwarte carrosseriekleur, stoere lichtmetalen velgen, aluminium (verlichte) treeplanken en chroomaccenten op onder meer de buitenspiegels, deurgrepen en rondom de mistlampen. Een 'Black Platinum' badge en een exclusief design van zwart lederen bekleding geven deze uitvoeringen extra allure.

Toyota levert de PROACE Black Platinum als Worker, Long Worker óf Dubbele Cabine met keuze uit de 1.6 D-4D dieselmotor met 85 kW (115 pk), een 2.0 D-4D met 90 kW (122 pk), een 2.0 D-4D met 110kW (150pk) of de 2.0 D-4D 130kW (177pk) versie met 6-traps automaat. De Toyota Hilux Black Platinum is altijd voorzien van vierwielaandrijving en een 2.4 D-4D dieselmotor met 110 kW (150 pk).

Toyota HiLux

Toyota levert de PROACE en Hilux Black Platinum edities net als de reguliere uitvoeringen met een fabrieksgarantie van drie jaar of 100.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt). Wanneer wordt gekozen voor het Toyota Full Servicecontract, dan is de fabrieksgarantie van toepassing gedurende de totale looptijd tot maximaal vijf jaar en 200.000 km.