8 februari 2019
Toyota Aygo

Toyota Aygo

Publieksdebuut voor AYGO x-otic en AYGO x-cite

Autozine
8 februari 2019 | De Toyota AYGO is tijdens de Autosalon van Geneve te zien in twee speciale edities: de AYGO x-otic en AYGO x-cite. De AYGO x-otic is wit met een groot, elektrisch bedienbaar canvasdak in de levendige kleur Orange Twist. Designaccenten in dezelfde levendige kleur zijn te vinden op de voor- en achterzijde, zijkanten en buitenspiegels. De oranje wielnaven van de exclusieve 10-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen geven een twist aan het design.

Op zoek naar een Toyota Aygo?
DAS import heeft er 82 vanaf € 13.525,-

Toyota Aygo

Ook het interieur van de AYGO x-otic wijkt af van dat van reguliere uitvoeringen. De midden-console en dashboardomlijsting van de AYGO x-otic hebben een pianozwarte afwerking. De oranje omlijsting van de ventilatieroosters en versnellingsbak zorgt daarbij voor een vrolijke noot. De vloermatten zijn voorzien van een oranje bies. De stoelbekleding is deels van leder.

Toyota Aygo

De AYGO x-cite trekt de aandacht met zijn bi-tone kleurstelling van Pure Orange met zwart dak en voorbumper met oranjekleurige detailstriping. Mistlampen, privacy glass achter en zwarte 10-spaaks 15-inch lichtmetalen velgen zijn standaard. De middentunnel en dashboardomlijsting zijn glanzend zwart. De omlijsting van de ventilatieroosters en versnellingsbak springt eruit door zijn Pure Orange-kleur. De vloermatten hebben een oranje rand en verder is de AYGO x-cite voorzien van speciale stoelbekleding (Manhattan).

De AYGO x-otic en AYGO x-cite (die de huidige paarskleurige x-cite vervangt) bieden consumenten een extra complete uitrusting met airconditioning, audio met stuurwielbediening, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een speedlimiter, smartphone integration en een achteruitrijcamera.

De Toyota AYGO is nog in 2018 vernieuwd. Het design werd opvallender, het interieur luxer en stiller, en de 1.0 benzinemotor zuiniger. Ook introduceerde Toyota meer mogelijkheden om de AYGO te personaliseren. De AYGO x-otic en AYGO x-cite zijn hier voorbeelden van. Beide maken hun publieksdebuut op de Autosalon van Genève (7-17 maart 2019). De Nederlandse prijzen maakt Toyota later bekend.

Op zoek naar een Toyota Aygo?
bynco heeft er 15 vanaf € 8.645,-

Toyota Aygo

Toyota AYGO tijdelijk als x-JBLToyota AYGO tijdelijk als x-JBL
1 juli 2020
Vernieuwde Toyota Aygo nu bij de dealerVernieuwde Toyota Aygo nu bij de dealer
14 juni 2018
Toyota maakt prijzen Aygo 2018 bekendToyota maakt prijzen Aygo 2018 bekend
13 april 2018
Toyota Aygo ondergaat facelift 2018Toyota Aygo ondergaat facelift 2018
23 februari 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum