3 april 2015
Toyota Aygo

Toyota Aygo

Toyota Aygo tijdelijk als x-wave

Autozine
3 april 2015 | De Toyota AYGO is tijdelijk leverbaar alsĀ x-wave. Naast het standaard opvouwbare canvas dak, rust Toyota de AYGO x-wave nu uit met het x-nav navigatiesysteem. Gratis. De AYGO x-wave is er voor 14.595 euro of voor 165 euro per maand via Toyota Op Maat.
 

De Toyota x-wave is gebaseerd op de meest populaire AYGO uitvoering; de x-play mét het x-play pakket en lichtmetalen wielen. Bij mooi weer kan het grote canvas dak elektrisch open. Wordt het te warm? Dan helpt de standaard airconditioning de temperatuur in de auto te regelen. De stoelen hebben antracietzwarte bekleding en lederlook zijwangen.

Toyota Aygo

Bijzonder zijn zaken aan boord zoals een audio- en multimediasysteem met Bluetooth en Mirror-link, een instelbare snelheidsbegrenzer en een parkeerhulpcamera standaard. Dat geldt ook voor onder meer Vehicle Stability Control, Traction Control, zes airbags (waaronder zij- en gordijnairbags) en ISOfix kinderstoelbevestigingen.

Zoals elke Toyota AYGO (en Yaris) kan de AYGO x-wave ook worden gekocht met Toyota Op Maat. In tegenstelling tot private lease constructies, wordt de AYGO via Toyota Op Maat eigendom van de berijder. Hij betaalt elke maand een vast bedrag. Na de looptijd van drie jaar is de bestuurder vrij om te beslissen of hij zijn AYGO houdt (en verder afbetaalt), inlevert of inruilt voor een nieuwe Toyota.