26 mei 2016
Toyota Aygo

Toyota Aygo

Toyota Aygo nu in Pathe-uitvoering

Autozine
26 mei 2016 | Toyota introduceert de AYGO x-cite. Deze speciale uitvoering is herkenbaar aan de opvallende geel-zwarte (Yellow Frizz) kleurstelling. Hij markeert de samenwerking met Pathé Bioscopen. De Toyota AYGO x-cite is leverbaar vanaf 13.995 euro of via een Private Lease aanbod inclusief één jaar gratis naar de bioscoop met de Pathé Unlimited Card.
 

De nieuwe Toyota AYGO x-cite staat vanaf juni bij de Nederlandse dealers. Hij onderscheidt zich met zijn opvallende carrosseriekleur in geel, met zwarte lichtmetalen 15-inch wielen, een zwarte wrapping en gele interieuraccenten. Verder is de AYGO x-cite voorzien van privacy glass achter, in metallic zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, metallic zwarte dashboardpanelen, airco en touchscreen multimedia.

Toyota Aygo

Toyota is een samenwerking gestart met Pathé Bioscopen. Daarom is de Toyota AYGO x-cite van 16 tot 22 juni te zien bij zes bioscopen in Nederland en in commercials 'op het doek'.

Een ander onderdeel van de samenwerking is het Private Lease aanbod van 249 euro per maand (48 maanden/10.000 km), inclusief de gratis Pathé Unlimited Card. Hiermee kan men een jaar lang, onbeperkt, zeven dagen per week naar de film bij alle Pathé-vestigingen in Nederland.

Klanten die de Toyota AYGO x-cite liever kopen, ontvangen ook een Pathé Unlimited Card voor een jaar. De prijzen beginnen bij 13.995 euro voor de versie met handgeschakelde versnellingsbak. De versie met x-shift transmissie (automaat) is leverbaar voor prijzen vanaf 15.250 euro.

Toyota Aygo

Een proefrit maken in een AYGO levert tijdelijk twee Pathé kaartjes op waarmee men bij iedere Pathé bioscoop naar de film kan.