26 augustus 2022
Tesla Model Y
Nieuws

Tesla Model Y

Tesla Model Y nu ook als Rear Wheel Drive

26 augustus 2022 - Model Y Rear Wheel Drive is nu beschikbaar in Europa. Klanten in Nederland kunnen nu onze volledig elektrische middelgrote SUV bestellen vanaf 49.990 euro met leveringen vanaf december 2022. De aandrijflijn van Model Y Rear Wheel Drive, de aerodynamica en Tesla's expertise in batterijtechnologie zorgen voor een actieradius tot 455 kilometer (WLTP).
Wittebrug

Model Y met achterwielaandrijving voert de Model Y-reeks aan. Hij wordt standaard geleverd met Autopilot, premium interieur (verwarmde voorstoelen en achterbank, verwarmd stuurwiel) en premium audio met 13 luidsprekers, 1 subwoofer en 2 versterkers. Net als bij de All-Wheel Drive en Performance varianten bieden de voorste kofferbak en de in tweeën gedeelde, neerklapbare stoelen op de tweede rij een maximaal laadvolume van 2158 liter.

Tesla Model Y

Model Y Rear-Wheel Drive kan verbonden worden met de Tesla app voor functies zoals ontgrendelen op afstand, pre-conditioning op afstand, locatiebepaling, snelheidslimietmodus en meer.

Met een maximum oplaadvermogen van 170 kW en toegang tot Tesla's Superchargernetwerk met meer dan 9.000 snelladers in Europa en toegang tot netwerken van derden, kunnen toekomstige eigenaars van een Model Y met achterwielaandrijving naadloos door heel Europa reizen.

De eerste Model Y Rear-Wheel Drive voor Europa worden gebouwd in de Gigafactory in Shanghai.

YourLease
Remschijf.nl