24 november 2015
Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara nu ook als Style

Autozine
24 november 2015 | Suzuki introduceert de Vitara Style. Deze nieuwe uitvoering is uitgerust met stijlvolle accessoires waaronder lichtmetalen velgen. Het voordeel bedraagt 1.225 euro. De Vitara Style is exclusief voor de Nederlandse markt en verkrijgbaar vanaf 20.299 euro.
 

De nieuwe Suzuki Vitara Style onderscheidt zich met zijn 16-inch lichtmetalen, deels zwart gepolijste velgen, zwarte stootlijsten onderaan de portieren en eveneens zwarte dakspoiler. De dagrijverlichting is omgeven door zwartgekleurde ornamenten en op het dashboard, tussen de ventilatieroosters, prijkt een analoge klok.

Suzuki Vitara

De meerprijs van het accessoirepakket van de Vitara Style bedraagt € 300,-. En dat betekent een voordeel van € 1.225,- in vergelijking tot wanneer de accessoires los zouden zijn aangeschaft.

De Vitara Style is gebaseerd op de Comfort-uitvoering. Dat houdt in dat ook een airconditioning, een radio/cd-/MP3-speler inclusief 4 speakers en Bluetooth, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, centrale deurvergrendeling en DRL dagrijverlichting standaard zijn.

Suzuki Vitara

De nieuwe Suzuki Vitara Style is leverbaar met 1.6 VVT benzinemotor met 88 kW/120 pk. En ook voor de Vitara Style geldt dat de Suzuki-dealer bij inruil tijdelijk tot € 1.000,- meer inruil geeft.