11 maart 2008
Suzuki Kizashi
Nieuws

Suzuki Kizashi

Suzuki Concept Kizashi 3 beleeft werelddebuut in New York

11 maart 2008 - Suzuki toont de Concept Kizashi 3 tijdens de New York International Auto Show. Het studiemodel is de laatste toevoeging aan de Kizashi-conceptautoreeks. De Concept Kizashi 3 geeft een hint naar het toekomstige design van Suzuki's en maakt duidelijk dat Suzuki een grotere, hoger in de markt gepositioneerde sportsedan wil bouwen. In New York staat de auto zij aan zij met de Concept Kizashi en de Concept Kizashi 2 die hun Noord-Amerikaanse debuut beleven.
AutoCoach

De Kizashi-conceptautoreeks is ontwikkeld door Suzuki's Advanced Design Group en verbeeldt een bewegende atleet, met designkenmerken die geïnspireerd zijn op een afgetraind lichaam.

Suzuki Kizashi

Het designthema begon met de Concept Kizashi, die vorig jaar voor het eerst op de Internationale Automobil-Ausstellung IAA in Frankfurt te zien was. De nieuwe designtaal werd voortgezet met de Concept Kizashi 2, die zijn wereldpremière beleefde op de eind vorig jaar gehouden Tokyo Motor Show. Behalve dat de Concept Kizashi 3 een slot vormt van de Kizashi-conceptautoreeks, biedt het studiemodel ook een productierijpere visie op een toekomstige sportsedan van Suzuki.

Wittebrug
XLLease