9 mei 2022

Subaru Solterra

Subaru maakt prijzen Solterra bekend

9 mei 2022 - Subaru heeft de prijzen van de Solterra, de eerste volledig elektrische SUV van het merk, bekend gemaakt. De SUV beschikt over permanente vierwielaandrijving en een grondspeling van 21 centimeter, waarmee hij op en naast de weg zijn mannetje staat. De Solterra is er vanaf 56.395 euro. Misschien wel het belangrijkste nieuws is dat de elektrische SUV nog deze zomer leverbaar is. Nu al bestaat bij een aantal Subaru-dealers de mogelijkheid om kennis te maken met de Solterra.
AutoCoach

De Solterra heeft een theoretische actieradius van 414 kilometer voor de Solterra Sky Package, de versie met 20-inch lichtmetalen wielen. De basisversie, Solterra genaamd, haalt in theorie 465 kilometer op een enkele acculading. Welke uitvoering ook wordt gekozen, permanente vierwielaandrijving, met een elektromotor op de voor- en op de achteras, is altijd standaard.

Subaru Solterra

De Solterra staat deze zomer bij Subaru's EV-dealers, in drie uitvoeringen: Solterra, Solterra Sky Package en Solterra Two Tone Package. De eerste kost € 56.395,- de tweede verlaat de Subaru-showroom voor € 60.895,- en heeft onder meer een glazen dak, 20-inch wielen, lederen bekleding, verwarmd stuurwiel en achterbank en een Harman Kardon-audio-installatie met 10 luidsprekers. De versie met Two Tone Package heeft alles van de versie met Sky Package, aangevuld met tweekleurenlak. Deze uitvoering kost € 62.095,-.

De Solterra is momenteel bezig met een rondreis door Nederland en doet een aantal dealers aan. Snelle beslissers kunnen daardoor nog deze zomer hun volledig elektrische Solterra in ontvangst nemen. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan rechtstreeks bij de deelnemende Subaru-dealers.

Profile
XLLease