19 april 2024

Smart #5

Smart kondigt #5 aan

19 april 2024 - Met de Concept #5 treedt Smart buiten de stedelijke grenzen door een auto te presenteren die bedoeld is voor buitenactiviteiten. De Smart Concept #5 herinterpreteert het DNA van Smart in de vorm van een middelgrote SUV. Hiermee markeert de conceptcar de consistente ontwikkeling van de unieke Smart designfilosofie. Smart deelt alvast een vooruitblik op de wereldpremière die op 25 april op de Beijing International Automotive Exhibition zal zijn.

De Smart Concept #5 is een volledig elektrische middelgrote SUV en markeert de intrede van het merk in een nieuw marktsegment. Het design, gecombineerd met outdoor-gerichte kenmerken en geïntegreerde uitrustingsaccessoires, maken de Smart Concept #5 de geschikt auto om allerlei -ook offroad- avonturen en activiteiten mee te beleven. De Smart Concept #5 is de ruimste en meest veelzijdige auto van het merk tot nu toe. Het exterieur laat een avontuurlijke karakter zien met een robuuste uitstraling, en unieke technologie- en designkenmerken. Het hoekige, rechtopstaande silhouet en de opvallende structuur op het dak zijn ook praktische elementen.

Smart #5

Op 25 april 2024 viert de Smart Concept #5 zijn wereldpremière op de Beijing International Automotive Exhibition. De presentatie van het serieproductiemodel van de Smart #5 staat gepland voor de tweede helft van 2024.