21 januari 2014
Seat Mii

Seat Mii

Seat werkt samen met modemerk Mango

Autozine
21 januari 2014 | Seat en modemerk Mango slaan de handen ineen om het karakter van de beide Spaanse merken wederzijds te versterken. Dit gebeurt door het ontplooien van gezamenlijke activiteiten en de introductie van de Seat Mii by Mango.
 

De Mii by Mangospringt in het oog door de opvallende kleurstelling, 'Glam Beige' en 'Black', 15-inch lichtmetalen velgen en natuurlijk Mango-aanduidingen. Ook het interieur valt op door een geheel eigen design met onder meer Alcantara-bekleding, een zwarte dakhemel, lederen bekleding op het stuur, pookknop en handremgreep, en diverse grijze afwerkingsaccenten en contrasterende stiksels.

Seat Mii

Het Mii by Mango-logo is in de hoofdsteunen verwerkt en daarnaast beschikt de 'special edition' over elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, een handige haak voor (boodschappen)tassen, airconditioning, een audiosysteem met CD/MP3-speler, Safety Assist en Hill Hold control.

De Mii by Mango debuteert op het mode-event 080 Barcelona Fashion (27-31 januari aanstaande). Hij is daarnaast ook te zien op de komende autotentoonstelling van Genève. De marktintroductie vindt nog vóór de zomer plaats. Er is dan keuze uit drie- en vijfdeursversies.

Seat Mii

De samenwerking tussen Seat en Mango gaat gepaard met een online competitie waarbij de creativiteit van volgers op social media wordt beloond. Dat houdt onder meer in dat de eerste 1.000 Mii by Mango-modellen worden geleverd met drie extra attributen: een paraplu, een handtas en een accessoire dat nog ontworpen moet worden. Dat laatste gebeurt in een online competitie die binnenkort van start gaat op de Facebook-pagina's van Seat en Mango.