16 september 2016
Seat Mii

Seat Mii

Seat onthult Mii by Cosmopolitan

Autozine
16 september 2016 | Tijdens het London FashFest heeft Seat de exclusieve Mii by Cosmopolitan onthuld. Deze bijzondere Mii, die begin volgend jaar ook in Nederland leverbaar wordt, is het resultaat van de samenwerking tussen de designers van Seat en de redactie en lezers van Cosmopolitan.
 

Het design en de ontwikkeling van deze exclusieve Mii is het resultaat van de samenwerking tussen Seat en Hearst Magazines International. Deze trendy Mii wordt exclusief leverbaar in twee kleuren: het zeer vrouwelijke Violetto en het iets behoudender Candy White, met Champagne-kleurige Bismuth-accenten, zowel uiterlijk (de buitenspiegels) als in het interieur. Uiterlijk onderscheidt de Mii by Cosmopolitan zich verder door sprankelende tweekleurige lichtmetalen velgen.

Seat Mii

In het interieur komen de Bismuth-details onder meer terug in de uitstroomopeningen van de ventilatie, de omlijsting van het infotainmentsysteem en in de stiksels van de bekleding. De paarse stoelen zijn bekleed met Alcantara, in de hemelbekleding overheersen donkere tinten voor een extra gevoel van bescherming en glamour. Verder krijgt de Mii by Cosmopolitan aluminium dorpellijsten met het opschrift "COSMOPOLITANlovesMii". Nagenoeg alle chroomdetails zijn bovendien mat uitgevoerd, met uitzondering van het Seat-embleem op het stuur.

Tot de standaarduitrusting behoren onder andere een boardcomputer, donkere ruiten achter, cruise control, mistlampen vóór, parkeersensoren achter, airconditioning, ABS, Hill Hold (voorkomt achteruitrollen op hellingen) en tal van opties waarmee kopers hun Mii helemaal naar eigen smaak kunnen samenstellen. Bijvoorbeeld met volautomatische airconditioning of een 300 Watt sound system met subwoofer.

Kopers van de Mii by Cosmopolitan zijn altijd verbonden dankzij het "You&Mii ColourConnection+" infotainmentsysteem met een in het dashboard geïntegreerde smartphonehouder. Bovendien heeft de Mii by Cosmopolitan de "DriveMii" app (beschikbaar in de Play Store of App Store voor Android- en iOS-apparaten). Daarmee kan de bestuurder het infotainmentsysteem via de smartphone bedienen. Voor de Mii by Cosmopolitan is optioneel het Cosmopolitan Lifestyle Collection-pakket te bestellen, met functionele extra's, waaronder een batterij om de mobiele telefoon te kunnen opladen.

Seat Mii

Eind deze maand maakt de Seat Mii by Cosmopolitan ook zijn opwachting op de internationale autoshow van Parijs. Hij wordt begin 2017 in Nederland leverbaar als 3-deurs en 5-deurs, met een handgeschakelde 1-liter driecilinder benzinemotor met 44 kW/60 pk. Prijzen worden in aanloop naar de introductie bekengemaakt.