29 mei 2012
Seat Mii

Seat Mii

Seat Mii Store geopend in Amsterdam

Autozine
29 mei 2012 | Afgelopen week heeft Seat in de Kalverstraat in Amsterdam de exclusieve Seat Mii Store geopend, om inwoners en bezoekers van de hoofdstad op een wel heel opvallende wijze kennis te laten maken met de Seat Mii in zijn natuurlijke habitat.
 

De Seat Mii is de nieuwste bewoner van de Kalverstraat in Amsterdam, waar passanten vier weken lang laat kennismaken met de nieuwe Seat. En omdat de Mii zich prettig voelt in het drukke stadsverkeer, is de Seat Mii 'brand store' in Amsterdam bij uitstek de plek om de Mii aan het winkelende publiek voor te stellen.

Seat Mii

In tegenstelling tot de meeste winkels in de Kalverstraat wordt er in de Mii Store niets verkocht. Bezoekers kunnen er terecht voor een eerste kennismaking met de Mii en voor alle informatie over Seat's nieuwe stadsauto. Wie een nadere kennismaking met de Mii vervolgens ziet zitten, kan direct in één van de demo-auto's stappen, die op het Rokin klaarstaan voor een proefrit

De Seat Mii Store is geheel in lijn met de nieuwe "corporate identity" van Seat ontworpen, met een wekelijks wisselend thema afgestemd op de beleving die past bij een auto als de Mii. De vier thema's die in de landelijke campagne rondom de Seat Mii steevast terugkomen zijn 'eten & drinken', 'ontspanning', 'zingen' of 'persoonlijke verzorging' en bezoekers van de Seat Mii Store zullen die thema's ook duidelijk tegenkomen. Zo zullen passanten die tijdens het thema 'eten & drinken' bijvoorbeeld in één van de twee Mii's in de winkel stappen, een lekker hapje en drankje in de auto aantreffen.

In de winkel kunnen bezoekers zich tevens in de Mii laten fotograferen, om die foto vervolgens direct te uploaden op hun Facebook-pagina. Wanneer de Seat Mii Store zijn deuren na vier weken weer sluit, zal onder alle bezoekers die hun foto hebben geüpload een weekend Barcelona worden verloot.

Seat Mii

De winkel is zeven dagen per week geopend: op maandag en zondag van 12.00-18.00 uur, op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00 uur en op donderdag van 10.00-21.00 uur. De Seat Mii Store is gevestigd in het pand van 'Store for Brands' aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam.