7 september 2012
Seat Mii

Seat Mii

Seat @Mii online te reserveren

Autozine
7 september 2012 | Seat introduceert @Mii, het eerste model van het Spaanse merk waarvoor kopers bij de online Seat-showroom terecht kunnen om hem te reserveren. Naast een consumentenvoordeel van 618 euro kunnen kopers van deze gelimiteerde editie van de Mii rekenen op een groot aantal exclusieve features die alleen zijn voorbehouden aan de @Mii.
 

De @Mii, die in een gelimiteerde serie op de markt wordt gebracht, is gebaseerd op de "Mii Style Chic" 5-deurs voorzien van de 44 kW/60 pk E-Ecomotive benzinemotor. In die uitvoering biedt de Mii onder andere centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrische ramen vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, ESC en Safety Assist, een radio/CD/MP3-speler, lichtmetalen velgen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een lederen stuurwiel en pookknop, en witte accenten in het interieur.

Seat Mii

Om de exclusiviteit van de @Mii veilig te stellen, beschikt deze online uitvoering van de Seat Mii 5-deurs over een aantal voorzieningen waaraan hij direct herkenbaar is. Voorbeelden daarvan zijn de in het oog springende, witte lichtmetalen 14 inch velgen en witte spiegelkappen, maar bijvoorbeeld ook het nachtblauw metallic koetswerk en de opvallende @Mii portiersticker. Verder krijgen kopers van de @Mii bij aflevering een sleutel met een speciale key cover overhandigd, evenals een bewaarhoesje voor het Seat Portable System met navigatie en Bluetooth, dat eveneens deel uitmaakt van de volledige @Mii-uitrusting. Verder is de @Mii standaard voorzien van airconditioning.

De Seat @Mii is vanaf oktober leverbaar en vanaf nu te bestellen op Seat.nl. De bijzondere uitvoering heeft een rijklaarprijs van €11.900,- inclusief 21% BTW. Hierin zijn de afleverkosten, vloermatten, leges en de verwijderingsbijdrage zijn opgenomen.

Seat Mii