3 juni 2019
Seat Mii

Seat Mii

Seat kondigt elektrische Mii aan

Autozine
3 juni 2019 | SEAT start deze week met de Europese 'SEAT on Tour' roadshow. Het hoogtepunt van de tour is de wereldpremière van de eerste volledig elektrische SEAT, de Mii electric.

Op zoek naar een Seat Mii?
bynco heeft er 26 vanaf € 7.495,-

Seat Mii

SEAT start zijn tour niet voor niets in Oslo. 'De stad van de elektrische auto' is het perfecte toneel voor de wereldpremière van de elektrische Mii, één van de eerste betaalbare elektrische stadsauto's met een actieradius boven de 200 kilometer.

Seat Mii

Naast de Mii Electric zijn ook de elektrische SEAT Minimó en SEAT el-Born aanwezig tijdens de tour. De SEAT Minimó is een studiemodel dat de voordelen van een motorfiets met die van een auto combineert en is een mogelijke oplossing voor gebruik in drukke steden. De el-Born is de eerste volledig nieuw ontwikkelde elektrische SEAT die is gebaseerd op het nieuwe MEB-platform van de Volkswagen Groep.

Na een bezoek aan de Noorse hoofdstad trekt de 'SEAT on Tour' roadshow verder naar Liverpool in het Verenigd Koninkrijk. Aansluitend op de Frankfurt Motorshow vervolgt de tour eind september zijn weg naar Parijs, alvorens in november te finishen in Milaan.

Seat Mii electric: nu vanaf 229 euro p/mSeat Mii electric: nu vanaf 229 euro p/m
7 januari 2020
Seat Mii alleen nog elektrischSeat Mii alleen nog elektrisch
19 december 2019
Seat geeft 3000 euro cashback op Mii EVSeat geeft 3000 euro cashback op Mii EV
28 november 2019
Seat maakt prijs Mii electric bekendSeat maakt prijs Mii electric bekend
5 november 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum