10 september 2020
Renault Zoe

Renault Zoe

Renault Zoe nu ook als Cargo

Autozine
10 september 2020 | De 100% elektrische Renault ZOE is nu voor 1.049 euro excl. BTW om te bouwen tot ZOE Cargo. De ombouw gebeurt achteraf en is mogelijk vanaf het uitrustingsniveau Zen. De achterbank en de gordels worden vervangen door een bagagevloer en een kopschot inclusief een scheidingsrek. Hierdoor ontstaat een afgesloten laadruimte met een inhoud van 1 m3, bedoeld voor de emissievrije levering van goederen in stadscentra. Het ZOE Cargo-ombouwpakket kan bij elke Renault dealer besteld en gemonteerd worden. De ombouw naar Cargo is ook mogelijk voor een bestaande ZOE en kan bovendien geheel ongedaan worden gemaakt om de auto terug in originele staat te brengen.
Nieuwe vloermatten voor de Renault Zoe?
Dat kan! Vanaf € 35,-
Just Carpets.nl

De Renault ZOE Cargo is een alternatief naast de bestaande, 100% elektrische bedrijfswagens van Renault en het antwoord op de snel veranderende, stedelijke mobiliteit. Het compacte model is wendbaar en eenvoudig te parkeren in drukke stadscentra. Tegelijkertijd is de ZOE Cargo geschikt voor het afleggen van lange afstanden dankzij de theoretische actieradius van 395 km (WLTP)) en de unieke Caméleón-lader.

Renault Zoe

Met de Caméleón-lader kan altijd op het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt worden geladen, tot een snelheid van 22 kW. Hiermee kan de 52 kWh-batterij van de Renault ZOE (Cargo) bij een publiek laadpunt tot drie keer sneller worden opgeladen dan bij de concurrentie3). Bij snellaadstations die langs de snelweg te vinden zijn, is het mogelijk om de batterij met 50 kW te laden, goed voor een rijbereik van circa 150 km in 30 minuten.

Doordat de Renault ZOE Cargo een elektrische personenauto is met een prijsstelling onder de € 40.000,- komt die ook in aanmerking voor de MIA-regeling voor elektrische voertuigen. Ondernemers en bedrijven kunnen hierdoor profiteren van extra fiscale voordelen.

Renault Zoe

Indien gewenst wordt de Renault ZOE Cargo voor de meerprijs van € 206,- excl. BTW voorzien van een optionele afdekplank als verlenging van de hoedenplank. Hiermee wordt de bagageruimte aan het zicht onttrokken. Onder de afdekplaat is circa 500 liter aan bruikbaar laadvolume beschikbaar.

Renault noteert recordverkoop ZoeRenault noteert recordverkoop Zoe
2 juli 2020
200.000ste Renault Zoe geproduceerd200.000ste Renault Zoe geproduceerd
26 november 2019
Renault maakt prijzen ZOE 50 bekendRenault maakt prijzen ZOE 50 bekend
20 september 2019
Renault introduceert derde generatie ZoeRenault introduceert derde generatie Zoe
17 juni 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum