7 oktober 2020
Renault Zoe

Renault Zoe

Renault Zoe als Serie Limitee Riviera

Autozine
7 oktober 2020 | Renault introduceert een nieuwe topuitvoering van de volledig elektrische ZOE, de bestverkochte elektrische auto van Europa. De Série Limitée Rivièra kent een extra rijke standaarduitrusting, een exclusieve carrosseriekleur en een nieuwe lederen interieurbekleding.

Op zoek naar een Renault Zoe?
bynco heeft er 5 vanaf € 10.530,-

Renault Zoe

De nieuwe Renault ZOE Série Limitée Rivièra vervangt de Edition One. Net als die uitvoering is ook de Renault ZOE Série Limitée Rivièra extra rijk uitgerust, met onder meer lederen interieurbekleding, een Bose-audiosysteem, stoelverwarming en een verwarmbaar stuurwiel.

Renault Zoe

De Série Limitée Rivièra biedt ook extra veiligheid dankzij het eveneens standaard Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietsersdetectie. Nieuw zijn de lichtmetalen 16-inchwielen van het model Seidon.

De toevoeging Série Limitée Rivièra staat voor de sfeer in het interieur van de Renault ZOE. De lederen bekleding is voorzien van blauwwitte biezen die doen denken aan zeiltouwen en de sierstrip op het dashboard heeft een hout-look. De lederen interieurbekleding is standaard uitgevoerd in de kleur Bleu Navy, gecombineerd met blauw TEP-lederen bekleding voor de voorzijde van het dashboard. Bekleding van zowel de stoelen als het dashboard in de lichte kleur Gris Sable behoort ook tot de mogelijkheden.

De Renault ZOE Série Limitée Rivièra is in drie carrosseriekleuren leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Quartz en het exclusieve Bleu Nocturne. De auto's in Blanc Glacier en Blanc Quartz zijn voorzien van donkerblauwe striping. Bleu Nocturne is een nieuwe en exclusieve blauwe carrosseriekleur, die is gecombineerd met witte striping.

Renault Zoe

De Renault ZOE Série Limitée Rivièra is per direct te configureren en bestellen voor prijzen vanaf € 30.090,- in combinatie met batterijhuur. Als de klant de batterij liever koopt, dan bedraagt de prijs € 38.290,-.

Renault Zoe privé leasen?
Dat kan! Vanaf € 379,-
JustLease

Renault Zoe nu ook als CargoRenault Zoe nu ook als Cargo
10 september 2020
Renault noteert recordverkoop ZoeRenault noteert recordverkoop Zoe
2 juli 2020
200.000ste Renault Zoe geproduceerd200.000ste Renault Zoe geproduceerd
26 november 2019
Renault maakt prijzen ZOE 50 bekendRenault maakt prijzen ZOE 50 bekend
20 september 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum