20 februari 2015
Opel Karl

Opel Karl

Opel maakt prijs Karl bekend

Autozine
20 februari 2015 | Opel maakt de prijs van het nieuwe instapmodel, de Karl bekend. Bovendien is de auto vanaf vandaag te koop. Opel heeft de prijs voor de compacte vijfzitter vastgesteld op 10.595 euro (advies consumentenprijs inclusief BTW en BPM). De levering van de eerste exemplaren start nog voor de zomer.

Kopers krijgen voor de genoemde prijs een 3,68 meter lange en 1,48 meter hoge vijfdeursauto, met standaard vijf volwaardige zitplaatsen in alle uitvoeringen. Het nieuwste lid van de Opel-familie is bovendien verkrijgbaar met talrijke veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongeëvenaard zouden zijn in dit segment.

Opel Karl

De Opel KARL wordt aangedreven door een 1.0 ecoFLEX 55 kW (75 pk) driecilinder benzinemotor, die speciaal voor dit model nieuw is ontwikkeld en gekoppeld is aan een handmatig te bedienen vijfversnellingsbak.

Het front van de KARL wordt geaccentueerd door de grote koplampen en de dynamische chroomlijst die het Opel-logo ondersteunt. De kenmerkende sikkellijn over de portieren is een uitdrukking van Opels designfilosofie. De twee scherpe lijnen die door de deurhendels lopen, benadrukken het dynamische karakter van de KARL. Hij is leverbaar in tien kleuren en biedt keuze uit diverse design velgen, tot maximaal 15 inch in diameter.

Opel Karl

Op zoek naar een Opel Karl?
bynco heeft er 42 vanaf € 7.295,-

Opel Karl

Opel brengt KARL 120 Jaar Editie uitOpel brengt KARL 120 Jaar Editie uit
13 juni 2019
Opel onthult Karl RocksOpel onthult Karl Rocks
12 september 2016
Opel Karl krijgt IntelliLink-systeemOpel Karl krijgt IntelliLink-systeem
16 december 2015
Opel verlaagt uitstoot KarlOpel verlaagt uitstoot Karl
18 augustus 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum