16 december 2015
Opel Karl

Opel Karl

Opel Karl krijgt IntelliLink infotainment systeem

Autozine
16 december 2015 | De Opel KARL is nu leverbaar met het IntelliLink-infotainmentsysteem. Dat betekent dat ook het kleinste model van Opel profiteert van Opels technologie met betrekking tot smartphone-integratie en infotainment. Bovendien is IntelliLink leverbaar in combinatie met de persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar, inclusief wifi-verbinding.

Op zoek naar een Opel Karl?
bynco heeft er 40 vanaf € 7.295,-

Opel Karl

Het optionele IntelliLink-pakket voor de Opel KARL kost € 695,-. Het centraal op het dashboard geïntegreerde systeem is voorzien van een 7-inch touchscreen, USB-aansluiting, DAB+ en Bluetooth. Handsfree bellen, muziek streamen en zelfs foto's en video's bekijken op het heldere beeldscherm: het is allemaal mogelijk.

Opel Karl

IntelliLink is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee zijn persoonlijke smartphoneapplicaties optimaal te benutten in de auto. IntelliLink is bij uitstek geschikt voor toestellen die draaien op Android 5.0 Lollipop en Apple iOS 7.1 (vanaf iPhone 5) of hoger. Het systeem herkent automatisch welke smartphone wordt verbonden en past direct de interface aan voor perfecte weergave op touchscreen. Ander voordeel van IntelliLink is dat inkomende WhatsApp-berichten hardop worden voorgelezen.

Net als alle andere Opel-modellen is ook de KARL beschikbaar met Opel OnStar. De hardware van deze persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst is standaard op Innovation en optioneel leverbaar (€ 495,-) voor de uitvoering Edition. Het complete dienstenpakket (software), dat bestaat uit onder meer een krachtige 4G/LTE wifi-verbinding, wordt de eerste twaalf maanden gratis aangeboden.

Opel Karl Opel brengt KARL 120 Jaar Editie uitOpel brengt KARL 120 Jaar Editie uit
13 juni 2019
Opel onthult Karl RocksOpel onthult Karl Rocks
12 september 2016
Opel verlaagt uitstoot KarlOpel verlaagt uitstoot Karl
18 augustus 2015
Opel KARL beschikbaar via private leaseOpel KARL beschikbaar via private lease
15 april 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum