24 januari 2018
Opel Insignia

Opel Insignia

Al 100.000 orders voor nieuwe Opel Insignia

Autozine
24 januari 2018 | Binnen een jaar na de introductie van de nieuwe Insignia heeft Opel al meer dan 100.000 orders genoteerd voor zijn nieuwe vlaggenschip. Opel produceert de nieuwe Insignia als Grand Sport, Sports Tourer en Country Tourer. De uitvoeringen lopen uiteen van de rijk uitgeruste Online Edition tot de topuitvoering Exclusive. Kers op de taart is de dynamische Insignia GSi.
AutoCoach

De nieuwe Opel Insignia biedt keuze uit viercilinder benzine- en dieselmotoren met turbo, met een cilinderinhoud van 1,5 tot 2,0 liter en in combinatie met een handmatig te bedienen zesversnellingsbak of automatische zes- of achttrapstransmissies. De sterkste benzine- en dieselmotoren worden aangeboden in combinatie met vierwielaandrijving en een innovatief torque vectoring-systeem.

Opel Insignia

De Insignia belooft bescheiden gebruikskosten ten opzichte van de concurrentie en klanten profiteren van talloze geavanceerde voorzieningen, zoals Opel Eye assistentiesystemen, adaptieve cruisecontrol (dat automatisch de snelheid aanpast aan de voorligger en de ingestelde afstand bewaart), IntelliLux LED-matrixverlichting (die zich automatisch aanpast aan de verkeerssituatie) en ergonomische stoelen die zijn gecertificeerd door Duitse rugspecialisten (AGR). Negen van de tien nieuwe Insignia's die tot op heden zijn besteld, zijn voorzien van het optionele Navi 900 IntelliLink-infotainmentsysteem met geïntegreerd 8-inch touchscreen. Navi 900 IntelliLink is compatible met Apple CarPlay. Iedere Insignia beschikt over OnStar, waardoor de bestuurder 24/7 in contact is met een persoonlijke assistent en kunnen de smartphones aan boord verbinding maken met de 4G/LTE wifi-hotspot in de auto.

Opel Insignia

De populariteit van de nieuwe Insignia is ook af te lezen in de nationale én internationale media. Het model sleepte al diverse onderscheidingen in de wacht, en ook in verschillende vergelijkingstests door automagazines in Europa overtuigt de Opel Insignia op allerlei fronten. Inmiddels heeft het nieuwe model al 23 vergelijkingstests gewonnen, waaronder vier in Duitse bladen en drie overwinningen in Nederlandse titels.

Opel Insignia

Op zoek naar een Opel Insignia?
bynco heeft er 5 vanaf € 20.745,-

Opel Insignia

Opel start productie vernieuwde InsigniaOpel start productie vernieuwde Insignia
14 september 2020
Opel opent orderboeken Insignia 2020Opel opent orderboeken Insignia 2020
17 maart 2020
Vernieuwde Opel Insignia in BrusselVernieuwde Opel Insignia in Brussel
9 januari 2020
Opel toont vernieuwde InsigniaOpel toont vernieuwde Insignia
4 december 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum