22 december 2011
Feedback
Opel Astra GTC

Opel Astra GTC

Opel verloot een maand Astra GTC rijden

Autozine
22 december 2011 | Vanaf vandaag kan iedereen in Nederland speuren naar een gifgroene Astra GTC die ergens in het land is verstopt. Met ingang van vrijdag 23 december worden er bovendien dagelijks hints gegeven via de social media-kanalen van Opel, te weten Facebook en Twitter.
 

Door Opel op Facebook en Twitter te volgen heeft men 'toegang' tot hints die leiden naar de verstopplek van de GTC. De eerstkomende kan daar op woensdag 28 december de sleutel in ontvangst nemen, na vermelding van het codewoord, dat ook via de social mediakanalen van Opel wordt prijsgegeven. Hij of zij rijdt vervolgens een maand lang gratis in de meest opvallende GTC van Nederland.

Opel Astra GTC

De Astra GTC is begin deze maand gearriveerd in de showrooms van de Nederlandse Opel-dealers. Via deze ludieke actie geeft Opel haar nieuwste, compacte coupé extra aandacht. De "New Kids"-groene kleur van de GTC zal door Opel overigens niet in productie worden genomen. Wel adviseert Opel de New Kids hun Manta in te ruilen voor een Opel van de 21e eeuw…