19 november 2015
Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star ondergaat facelift

Autozine
19 november 2015 | Mitsubishi toont op de Los Angeles Auto Show de vernieuwde Space Star. De Space Star is vernieuwd volgens de nieuwe designtaal van Mitsubishi Motors en maakt in het eerste kwartaal van 2016 zijn debuut in Nederland.
IkRij.nl
 

De vernieuwde Mitsubishi Space Star heeft een fris uiterlijk, met een nieuw vormgegeven neus, voor- en achterbumper en achterspoiler. Het model heeft nieuwe koplampen en is leverbaar met led-achterlichten.

Mitsubishi Space Star

In het interieur van de Space Star is niet alleen nieuwe stoelbekleding toegepast, maar ook een nieuw instrumentenpaneel en stuurwiel. Bovendien is de vernieuwde Space Star de eerste Mitsubishi die uitgerust kan worden met Android Auto en Apple CarPlay.

Mitsubishi Space Star

De wegligging en de stabiliteit van de Space Star zijn verbeterd dankzij geoptimaliseerde dempers en een gewijzigde elektronische stuurbekrachtiging. Mitsubishi Motors monteert ook remschijven met een grotere diameter aan de voorzijde en grotere trommelremmen aan de achterzijde. Verder is het model standaard voorzien van Hill Start Assist.

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi levert de vernieuwde Space Star met de bekende 1,2-liter driecilinder benzinemotor. De auto is uitgerust met de nieuwste versie van MIVEC, Mitsubishi Motors' elektronische kleptiming, waarmee het brandstofverbruik en de emissies beperkt worden. De vernieuwde Mitsubishi Space Star komt in februari 2016 naar Nederland en zal er dan ook met 1,0 liter motor verkrijgbaar zijn, zowel handgeschakeld als met CVT-automaat.