13 mei 2022
Mazda MX-30
Nieuws

Mazda MX-30

Mazda past MX-30 aan voor modeljaar 2022

13 mei 2022 - De Mazda MX-30 is aangepast voor modeljaar 2022. De vernieuwde versie van de eerste volledig elektrische productieauto van het merk, start in juni van dit jaar en wordt omstreeks september in de showroom verwacht. De Mazda MX-30 2022 laadt sneller, is stiller en biedt nieuwe opties voor zowel de exterieurkleuren als de interieurafwerking.

Op zoek naar een Mazda MX-30 First Edition?
bynco heeft er 5 vanaf € 26.780,-

Mazda MX-30 First Edition

De MX-30 ondersteunt nu drie-fase AC-laden tot 11 kW. De snellaadprestaties op gelijkstroom zijn ook verbeterd door het maximale vermogen dat de auto kan accepteren te verhogen van 40 kW naar 50 kW. Hierdoor is de theoretische DC-snellaadtijd met tien minuten verkort tot 26 minuten (maar Mazda zegt er niet bij tot hoeveel procent de accu hiermee geladen wordt).

Mazda MX-30

Naast de bestaande interieurkleuren Modern Confidence (wit) en Industrial Vintage (bruin) is de MX-30 modeljaar 2022 ook verkrijgbaar met de nieuwe volledig zwarte bekleding Urban Expression. Het nieuwe, volledig zwarte interieur wordt verlevendigd door grijze en witte accenten op de stoffen bekleding, en het donkerbruine kurk op de console en de portiergrepen.

Het aantal multi-tone kleurenschema's is uitgebreid tot vier, waarbij Jet Black en Mazda's nieuwe kleur Zircon Sand zijn toegevoegd aan het gamma. Het tweede nieuwe multi-tone kleurenschema koppelt een Jet Black afwerking van de carrosserie en het dak aan zilverkleurige sierlijsten en, wederom, een volledig zwart interieur. Bovendien wordt het bestaande Soul Red Crystal multi-tone kleurenschema voor het exterieur nu ook gecombineerd met een volledig zwarte bovenkant voor een sportievere uitstraling.

Vanaf modeljaar 2022 is het eveneens mogelijk om optioneel een fietsendragerhaak te monteren. Met deze mogelijkheid kan er vanaf deze update tot een gewicht van 75 kg een fietsendrager (inclusief fietsen) worden meegenomen.

Meer informatie over de beschikbare uitvoeringen en prijzen worden rond juni 2022 bekend gemaakt.

XLLease
KwikFit