25 juli 2012
Mazda 6

Mazda6

Nieuwe Mazda6 debuteert in Moskou

Autozine
25 juli 2012 | Mazda zal de nieuwe Mazda6 eerder tonen dan oorspronkelijk was verwacht. De sedan-versie van het nieuwe vlaggenschip van Mazda zal al zijn Wereldpremière beleven op de komende Autosalon van Moskou 2012, die op 31 augustus a.s. zijn deuren opent voor het publiek en tot en met 9 september te bezoeken is. De Mazda6 Sportbreak zal voor het eerst te zien zijn op de Autosalon van Parijs, eind september.
AutoCoach

De nieuwe Mazda6 is het tweede model van de nieuwste generatie Mazda's die zowel voorzien is van de complete range "SKYACTIV" technologieën als het nieuwe design onder de naam Kodo- 'Ziel van Beweging'.

Mazda 6

Het zal ook het eerste model zijn met het nieuwe regeneratieve remsysteem van Mazda, "i-ELOOP", dat remenergie omzet in elektriciteit. De introductie van i-ELOOP markeert de tweede fase van Mazda's 'Building Block Strategy' op het gebied van de ontwikkeling van milieubeschermende technologieën. Deze strategie omvat grondige verbeteringen in de basistechnieken van de autoproductie en zal uiteindelijk leiden tot de stapsgewijze introductie van elektrische voertuigen, die op nog grotere schaal bijdragen aan een lager brandstofverbruik en het terugdringen van CO2-emissies.

Het model dat getoond zal worden op de Autosalon van Moskou is een sedan met Russische specificaties voorzien van de direct ingespoten 2.0 liter SKYACTIV-G benzinemotor gekoppeld aan een zestraps automaat. De verwachting is dat de nieuwe Mazda6 Sportbreak al vanaf eind oktober in Nederland leverbaar is, onder meer als TS+ met Lease Pack, voorzien van de 2.0 liter SKYACTIV-G benzinemotor met 145 pk en 20% zakelijke bijtelling. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

Mazda 6

De officiële naam van de autobeurs is Moscow International Automobile Salon 2012. De beurs is open voor het publiek van 31 augustus tot en met 9 september.

Op zoek naar een Mazda 6?
bynco heeft er 3 vanaf € 16.950,-

Mazda 6

Mazda6 tijdelijk met ComfortPlus pakketMazda6 tijdelijk met ComfortPlus pakket
4 juni 2019
Mazda6 2018 scoort 5-sterren EuroNCAPMazda6 2018 scoort 5-sterren EuroNCAP
24 oktober 2018
Nieuwe namen en uitvoeringen voor Mazda6Nieuwe namen en uitvoeringen voor Mazda6
18 april 2018
Prijzen vernieuwde Mazda6 bekendPrijzen vernieuwde Mazda6 bekend
13 maart 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum