12 november 2012
Mazda 6

Mazda6

Mazda6 App nu beschikbaar in Europa

Autozine
12 november 2012 | De mobiele showroom app voor de nieuwe Mazda6 is vanaf nu beschikbaar in het grootste deel van Europa. In de mobiele showroom kunnen klanten de exterieurkleuren, lichtmetalen velgen en interieurbekleding selecteren van de volledig nieuwe Mazda6, voor zowel de Sedan als de Sportbreak.

Op zoek naar een Mazda 6?
bynco heeft er 3 vanaf € 16.950,-

Mazda 6

Met behulp van de camera kan men een 'momentopname' van de naar wens samengestelde auto opslaan en versturen. Daarbij lijkt het alsof de gebruiker van de app in de auto zit.

Mazda 6

De app omvat ook een informatiesectie om de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen, de infotainmentfuncties en meer van het nieuwste model te leren kennen. Gebruikers kunnen daarnaast door één klik een bezoek brengen aan de website van Mazda.

De iPhone (en iPod Touch) versie is beschikbaar in Oostenrijk, Kroatië, Tsjechië, Duitsland, Groot-Brittannië, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije; binnenkort ook in België, Frankrijk en Italië. Een Android-versie is beschikbaar in Oostenrijk, Duitsland, Nederland en Zweden. Andere markten volgen in de komende dagen / weken.

De gratis app kan worden gedownload van Apple's AppStore en bij Google Play voor Android.

AutoCoach
Mazda6 tijdelijk met ComfortPlus pakketMazda6 tijdelijk met ComfortPlus pakket
4 juni 2019
Mazda6 2018 scoort 5-sterren EuroNCAPMazda6 2018 scoort 5-sterren EuroNCAP
24 oktober 2018
Nieuwe namen en uitvoeringen voor Mazda6Nieuwe namen en uitvoeringen voor Mazda6
18 april 2018
Prijzen vernieuwde Mazda6 bekendPrijzen vernieuwde Mazda6 bekend
13 maart 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum