5 februari 2014
Mazda 2 (2007 - 2014)

Mazda2

Mazda2 tijdelijk als Color Edition

Autozine
5 februari 2014 | Mazda levert een speciale versie van de Mazda2 onder de naam "Color Edition". Het model bevat verschillende stijlelementen die hem onderscheiden van de Mazda2 Cool, waarop deze nieuwe versie is gebaseerd. De Mazda2 Color Edition is per direct leverbaar voor de prijs van 14.490 euro.

Evenals de Cool is de Color Edition voorzien van de 1.3 liter benzinemotor met 55 kW / 75 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Aan de buitenkant onderscheidt de Color Edition zich door 15 inch lichtmetalen velgen in de bijzondere 'Dark Gunmetal' kleur, zowel een dakspoiler als spiegelkappen in de kleur Jet Black Mica, privacy glass in de achterportieren en als achterruit en deurgrepen in de carrosseriekleur.

Mazda 2 (2007 - 2014)

Binnen vallen de met zwart leer beklede pookknop en stuurwiel op, waarbij de laatste bovendien is afgezet met rood stiksel en voorzien is van spaken in hoogglans antraciet. Deze sportieve lijn wordt doorgezet met speciale stoelbekleding met een rode bies.

De auto doet zijn naam eer aan met een bijzonder stijlelement: de voordeurpanelen en buitenste ventilatieringen zijn afgestemd op de carrosseriekleur. Naast zilverkleurige elementen in het interieur is ook het audiopaneel voorzien van hoogglans antraciet.

De Mazda audio-installatie (radio, CD, MP3, USB, AUX) is vanaf het stuurwiel te bedienen en de achterbank is in twee delen neerklapbaar (60 : 40). De Color Edition is beschikbaar in vier kleuren: True Red, Crystal White Pearl Mica, Jet Black Mica en Aluminium Metallic.

XLLease
Nieuw instapmodel Mazda2Nieuw instapmodel Mazda2
2 september 2013
Mazda gaat elektrische leaseauto aanbiedMazda gaat elektrische leaseauto aanbied
24 januari 2011
Vernieuwde Mazda2 nu bij de dealerVernieuwde Mazda2 nu bij de dealer
3 november 2010
Mazda2 facelift op Autosalon van ParijsMazda2 facelift op Autosalon van Parijs
23 augustus 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum