15 december 2021
Land Rover Evoque

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque als Bronze Collection

Autozine
15 december 2021 | De Range Rover Evoque is voortaal ook beschikbaar als Bronze Collection. Deze speciale editie wordt in januari 2022 toegevoegd aan het Evoque aanbod en komt naast de Range Rover Evoque Autobiography, het topmodel dat in 2020 werd geïntroduceerd.

De Evoque Bronze Collection heeft de Evoque S als basis. Aan de buitenzijde onderscheidt de speciale uitvoering zich door zijn karakteristieke Corinthian Bronze-kleurige dak, Burnished Copper side vents en 20-inch 5-Split Spoke lichtmetalen velgen in Satin Dark Grey.

Land Rover Evoque

De Bronze Collection is verkrijgbaar in drie exterieurkleuren: Carpathian Grey, Santorini Black en Seoul Pearl Silver. In het interieur zorgen Natural Grey Ash houtfineer, unieke Bronze Collection matten met metalen hoekbeschermers en generfd lederen bekleding in Ebony voor een gevoel van luxe. De Bronze Collection special edition is beschikbaar als P300e Plug-in Hybrid.

Voor 2021 is de SAVE-modus van de Plug-in Hybrid modellen (PHEV) verbeterd, waardoor het systeem onderweg efficiënter oplaadt wanneer de batterijlading wordt bewaard voor een later deel van de reis. Bij een constante snelheid van 115 km/h kan in 90 minuten1 tot 80 procent van de batterijlading worden bereikt.

Andere technologische aanpassingen hebben betrekking op een reeks Advanced Driver Assistance-functies voor de Evoque, die door het onafhankelijke veiligheidsinstituut EuroNCAP beoordeeld zijn met de maximum score van vijf sterren. Zo maakt de Rear Collision Monitor gebruik van radar om het gebied achter de auto voortdurend in de gaten te houden, wat betekent dat de auto is voorbereid om de ernst van een aanrijding voor de inzittenden te beperken, terwijl de optionele 3D Surround Camera de bestuurder laat zien wat er rondom de auto gebeurt bij snelheden tot 30 km/h. Manoeuvreren en navigeren door moeilijk begaanbaar terrein is daarmee eenvoudiger dan voorheen.

De Range Rover Evoque is leverbaar vanaf € 59.228. Als Plug-in Hybrid vanaf € 63.647. De Range Rover Evoque Bronze Collection special edition heeft een vanafprijs van € 66.688.

Range Rover Evoque in Bronze collectionRange Rover Evoque in Bronze collection
12 mei 2021
5 EuroNCAP sterren op Range Rover Evoque5 EuroNCAP sterren op Range Rover Evoque
10 april 2019
Range Rover Evoque nu bij de dealerRange Rover Evoque nu bij de dealer
4 april 2019
Range Rover Evoque vanaf 55.000 euroRange Rover Evoque vanaf 55.000 euro
4 december 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum