21 juni 2023
Land Rover Evoque
Nieuws

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque is aangepast voor modeljaar 2024

21 juni 2023 - De Range Rover Evoque is aangepast voor modeljaar 2024. Zijn karakter wordt versterkt dankzij nieuwe exterieurkleuren en -afwerkingen, toepassing van een nieuw zwevend 11,4-inch gebogen glazen touchscreen, nieuwe koplampen en achterlichten, en een herzien interieur met luxueuze materiaalkeuzes, inclusief een ledervrije optie. De vernieuwde Range Rover Evoque is in Nederland per direct bestelbaar vanaf 64.463 euro, inclusief de Range Rover Evoque P300e plug-in electric hybrid (PHEV) met een EV-actieradius tot 62 km.

De uitstraling van het exterieur van de Range Rover Evoque wordt versterkt door een nieuwe grille en superslanke Pixel LED-koplampen met dagrijverlichting, die de lichtunits een technische uitstraling geven. Nieuwe exterieurkleuren en -afwerkingen vormen een aanvulling op het optisch zwevende dak, de ononderbroken taillelijn en de verzonken portiergrepen die het design-DNA van de Range Rover Evoque bepalen.

Land Rover Evoque

De Range Rover ontwerpfilosofie wordt in het interieur versterkt dankzij een vernieuwde middenconsole en een nieuw 11,4-inch touchscreen van gebogen glas, dat voor een beter zicht lijkt te zweven in de zichtlijn van de bestuurder. Bijkomend voordeel: er ontstaat extra opbergruimte in de console en ruimte voor de standaard draadloze telefoonlader. Het infotainmentsysteem draait op Pivi Pro, met draadloze Software Over The Air-updates en ingebouwde Amazon Alexa.

Er is keuze uit verschillende uitvoeringen: Evoque S, Dynamic SE, Dynamic HSE en Autobiography. Met de P300e plug-in electric hybrid (PHEV) kunnen klanten hun gemiddelde dagelijkse ritten volledig elektrisch afleggen, zonder uitlaatemissies. Volgens de WLTP-cyclus kan deze motorvariant tot 62 km volledig elektrisch rijden, waarbij een nieuwe chemische samenstelling van de accucellen ook zorgt voor een grotere actieradius in de praktijk tot 48 km. Elke P300e is standaard geschikt voor snelladen (DC). De Range Rover Evoque biedt verder een uitgebreide reeks motoropties bestaande uit drie- en viercilinder Ingenium-benzine- en dieselmotoren met mild hybrid-technologie.