4 januari 2007
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Vernieuwde Lancia Ypsilon nu bij de dealer

Autozine
4 januari 2007 | De Lancia heeft een verjongingskuur ondergaan. Innerlijke- en uiterlijke aanpassingen en nieuwe motoren: de nieuwe Lancia Ypsilon voldoet weer aan de laatste trends en mode.
247autoverkopen
 

De vernieuwde Lancia Ypsilon is er in vier verschillende uitrustingniveaus te weten Argento, Oro Bianco, Oro Giallo en Platino. Opvallende wijzigingen aan de nieuwe Ypsilon zijn de grille en speciale details die verschillen per uitrustingsniveau. Concreet betekent dat: een sportieve metaalkleurige kleurige grille op de Argento uitvoering, een verchroomde grille op de Oro Bianco en Oro Giallo en een chromen grille op de Platino versie.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Nieuw zijn ook de kleuren waarin de auto verkrijgbaar wordt. Er is keuze uit 15 verschillende en 9 two-tone bodykleurstellingen. Binnen is gebruik gemaakt van kleurstellingen die passen bij het exterieur van de auto.

De nieuwe MultiJet motor (1.3 16v 90 pk) is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak of een gerobotiseerde sequentiele transmissie, beter bekend als DFN (Dolce Far Niente, oftewel: zalig niets doen). Tevens zijn er drie benzinemotoren. Er is een 95 pk sterke 1.4 16v motor die gekoppeld kan worden aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of de gerobotiseerde sequentiele DFN-transmissie. De andere optie is de 77 pk sterke 1.4 8v die gekoppeld is aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Hij verbruikt 5,5 liter op elke 100 kilometer. De derde benzinemotoren is de reeds beproefde 60 pk sterke 1.2 8v.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Een andere aanpassing is tot stand gekomen door samenwerking tussen Microsoft en Fiat Auto en heet Blue&Me. Dit systeem biedt de mogelijkheid om met een mobiele telefoon voorzien van Bluetooth handsfree te kunnen bellen. Tevens is het mogelijk om digitale muziekbestanden via een aangesloten USB-stick te beluisteren. Nieuw is de SMS-reader die een ontvangen sms-bericht hardop kan voorlezen. Een ontvangen SMS-bericht hoeft dus niet meer op het scherm van de telefoon afgelezen te worden.

De nieuwe Lancia Ypsilon is er vanaf € 12.795,- en staat inmiddels bij de Nederlandse dealer.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)