9 september 2009
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia presenteert Ypsilon Elle showcar

Autozine
9 september 2009 | Dat Lancia een sterke link heeft met mode, bewijst het Italiaanse merk opnieuw tijdens de komende internationale autosalon van Frankfurt. Daar presenteert Lancia de 'Ypsilon Elle'. Deze showcar is het resultaat van de samenwerking tussen Lancia en Elle; het trendsettende symbool voor de moderne vrouw dat een brede keus biedt uit kleding en accessoires.
 

Mode is een belangrijke waarde voor Lancia. De link tussen Lancia en mode blijkt uit de modellen (Ypsilon Moda Milano, Ypsilon Versus en Musa Poltrona Frau), de advertenties (waarin mode-grootheden als Stefano Gabbana en Carla Bruni acteren) en het sponsoringbeleid. Daarbij zijn Lancia en mode twee voorbeelden van (Italiaans) design die Italiaanse stijl wereldwijd op de kaart hebben gezet.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Een combinatie van Elle en de Ypsilon is bijna vanzelfsprekend. De compacte auto is voorzien van een unieke roze metallic lakkleur, een voorbode voor de catwalk-modekleur van volgend jaar. De 16 inch lichtmetalen velgen zijn ook in deze kleur gespoten, maar dan met een matte coating. Verder is de Ypsilon Elle voorzien van chromen accenten op de grille en achterbumper en voorzien van chromen deurhendels. Het Elle-logo op de B-stijlen is gebaseerd op de cover van het Elle magazine.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Het interieur is voorzien van speciale paarse Alcantara bekleding met contrasterende stiksels. Een kleur die nu veelvuldig te zien is op de catwalk. De naam Elle is in de bekleding gestikt.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De Ypsilon Elle show car is een 'sneak preview' van de speciale serie die gemaakt gaat worden in gelimiteerde oplage. De auto komt in de lente 2010 in een aantal Europese landen in de showroom te staan.