10 mei 2010
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon in Elle editie

Autozine
10 mei 2010 | Mode is belangrijk voor Lancia. De link tussen Lancia en mode blijkt onder andere uit de modellen Ypsilon Moda Milano en Ypsilon Versus plus de advertenties waarin mode-grootheden als Stefano Gabbana en Carla Bruni acteren. Laatste mode-uiting van Lancia is een in samenwerking met tijdschrift Elle ontwikkelde, gelimiteerde versie van de Ypsilon.
UnitedConsumers
 

De Lancia Ypsilon Elle is naast zijn complete uitrusting herkenbaar aan de Elle kenmerken. Op de B-stijl siert een screenprint die geïnspireerd is op 'vintage' tijdschriftcovers en voorzien is van het zilverkleurige Elle-logo.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

'je ne saurais vivre sans Elle' gedrukt op het inzetstuk van de achterbumper én op de sierprofielen aan de zijkant. De compacte Italiaan is leverbaar in twee exclusieve exterieurkleuren; een speciale roze 'Rose Incantesimo' en een zwarte 'Nero Lupo Cattivo'. Deze laatste is voorzien van een mat wit gespoten dak. De 16 inch lichtmetalen gediamanteerde velgen zijn glanzend zwart gelakt. Het interieur is voorzien van Elle textuur 'ton sur ton', afgewerkt met witte biezen. De interieurpanelen, zijkanten van de Castiglio purper of zwart leder met Alcantara beklede stoelen én versnellingspookhoes zijn ijswit van kleur.

De Lancia Ypsilon Elle is voorzien van een groen gelabelde 1.2 benzine motor die dankzij het gunstige brandstofverbruik in de 20% bijtellingscategorie valt. Standaard is de auto onder meer voorzien van mistlampen, Blue and Me, Isofix bevestigingspunten, parkeersensoren achter, Radio/CD/MP3-speler en airconditioning. De Lancia Ypsilon Elle kost € 15.995,-.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)