20 juni 2007
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia

Lancia introduceert Ypsilon Sport MomoDesign

Autozine
20 juni 2007 | Lancia en Momo hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is de Lancia Ypsilon Sport MomoDesign. Naast een uitgesproken Italiaans uiterlijk en sportieve prestaties is voor het eerst het nieuwe Lancia logo te zien op de Ypsilon Sport MomoDesign.
247autoverkopen
 

Aan de buitenkant zijn diverse MomoDesign-elementen zichtbaar. Zo zijn de 16" lichtmetalen velgen mat gepolijst, is de achterruit donker getint en zijn de 4 bodykleuren (grijs, geel, wit, zwart) te combineren met matte Titanium Grey-lak op de kofferklep, dak en buitenspiegels. Om extra te benadrukken dat er hier sprake is van een Italiaans ontwerp, staat op de B-stijl in grote, zwarte letters MomoDesign geschreven. Binnen is de Sport MomoDesign onder andere te herkennen aan het donker gekleurde interieur met diverse chroomaccenten, een lederen stuurwiel en een met leer beklede versnellingspookknop.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De Lancia Ypsilon Sport MomoDesign is er met de 95 pk sterke 1.4 16v motor die standaard gekoppeld is aan een zesversnellingsbak (optioneel is de DFN gerobotiseerde automatische versnellingsbak beschikbaar). In 10,9 seconden kan de nieuwe Italiaan de sprint naar de 100 km/h klaren en een top bereiken van 175 km/h.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De auto beschikt over ABS met EBD, voor- en zijairbags en ESP met ASR en Hill Holder. Elektrische ramen voor, airconditioning, radio/cdspeler en zogenaamde follow me home device behoren tot de standaarduitrusting. Ook is er keus uit een aantal opties waaronder een groot zonnedak, een uitgebreide Hi-Fi installatie en het Blue&Me systeem. Met deze laatste kan middels Bluetooth technologie handsfree gebeld worden, ontvangen sms-berichten worden hardop voorgelezen en via een usb-aansluiting kan er geluisterd worden naar digitale muziekbestanden.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De Lancia Ypsilon Sport MomoDesign staat vanaf 1 juli bij de dealer vanaf € 17.795.