1 oktober 2004
Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

Lancia Ypsilon bi-colore nog eind dit jaar bij de dealer

Autozine
1 oktober 2004 | De nieuwe versies van de Lancia Ypsilon werden op de 76e Salon van Parijs voorgesteld onder de projectnaam B-Kini. Nog voor het einde van dit jaar staan ze in de showroom met als definitieve titel Bi-colore. De originele two-tone uitvoeringen zijn uniek voor de Ypsilon.
 

Lancia presenteerde in Parijs twee versies van de Ypsilon Bi-colore, beide in Argento uitvoering. De Bi-colore komt volgens de marketing afdeling van het Italiaanse merk tegemoet aan de wensen van de clientele, welke zeer gesteld is op Italiaanse styling. Het bovenste deel, alsmede de achterklep van de eerste variant is gehuld in Guttuso Rood, gecombineerd met Paganini Ivoor voor het onderste deel. Het interieur combineert zacht leer met Glamour bekleding in een kleurstelling die aansluit op de two-tone kleuren van de carrosserie.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De pasteltinten van de tweede variant van de Ypsilon Bi-colore zijn minder opvallend. Met Paganini Ivoor voor het onderste deel en exclusief parelmoer Caravaggio Bruin voor het bovenste deel vormt het een tijdloze combinatie, welke ook wordt doorgevoerd in het interieur.

Verder is er nog een derde Ypsilon Bi-colore, die overigens niet op de Salon van Parijs tentoongesteld stond. Het interieur is ook uitgevoerd in Glamour bekleding en leer in de kleuren magnesium en bruin. Deze kleurstelling sluit aan op de kleuren gebruikt voor de buitenkant: Rossini Grijs voor het onderste deel en het nieuwe Caravaggio Bruin voor het bovenste deel.

Lancia Ypsilon (2003 - 2011)

De Lancia Ypsilon Bi-colore wordt uitgerust met 70 pk 1.3 MultiJet motor en D.F.N. (Dolce Far Niente) half-automatische versnellingsbak. De standaarduitrusting omvat o.a. gescheiden airconditioning, een Bose geluidsinstallatie, cruise control, 16" lichtmetalen wielen, een met leer beklede versnellingspook en stuurwiel met radiobediening. In oktober, komen de drie exclusieve Lancia Ypsilon Bi-colore uitvoeringen in Italie op de markt, snel gevolgd door de rest van Europa.