16 juli 2020
Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE

Jaguar prijst I-PACE EV400

Autozine
16 juli 2020 | Jaguar maakt de prijzen bekend van de vernieuwde I-PACE EV400. De volledig elektrische performance-SUV is leverbaar vanaf 81.855 euro. Ook kan de Jaguar I-PACE nu sneller worden opgeladen en is hij voorzien van een nieuw infotainmentsysteem. Dankzij een verder uitgebreid aanbod van opties heeft de klant voortaan nog meer keuze om zijn 100% elektrische Jaguar naar wens samen te stellen.

Op zoek naar een Jaguar I-PACE?
DAS import heeft er 3 vanaf € 64.552,-

Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is voorzien van nieuwe technologische innovaties die het leven met een elektrische auto nog prettiger en eenvoudiger moeten maken. Het nieuwe Pivi Pro infotainmentsysteem is net zo intuïtief te gebruiken als een smartphone. Pivi Pro reageert snel op invoer en werkt samen met het verbeterde EV-navigatiesysteem. Dat toont nu de beschikbare laadstations in de buurt, inclusief de actuele laadtarieven en laadtijden.

Jaguar I-PACE

Jaguar levert de I-PACE nu standaard met een 11 kW on-board lader, waardoor klanten met een 3-fase-aansluiting sneller kunnen laden. Met een 11 kW wallbox is één uur laden goed voor 53 kilometer range (WLTP). Dankzij de laadtijd van 8,6 uur kan de batterij nu gedurende de nacht volledig worden opgeladen. Via een 50 kW snellader wordt ieder kwartier 63 kilometer bereik bijgeladen. Via een 100 kW snellader is dat 127 kilometer per kwartier laden.

Luchtkwaliteit is in de huidige tijdsgeest belangrijker dan ooit. Dankzij de toepassing van PM2.5 filtercapsules wordt de luchtkwaliteit in het interieur van de I-PACE nu verbeterd. Die vangen ultrafijne deeltjes en allergenen in de lucht op. Bovendien kan de lucht ook tijdens het opladen gefilterd worden. Het exterieurdesign is verfijnd met nieuwe Atlas Grey afwerking van de grille. Kopers kunnen verder kiezen uit een aangepast kleurenpalet en er is een nieuw, luxueus Bright Pack.

Jaguar I-PACE leasen?
Dat kan! Vanaf € 1.699,-
Dealerleasing

Jaguar test draadloos opladenJaguar test draadloos opladen
25 juni 2020
Jaguar I-PACE verbeterd voor 2020Jaguar I-PACE verbeterd voor 2020
23 juni 2020
Jaguar vergroot bereik I-PACEJaguar vergroot bereik I-PACE
9 december 2019
Jaguar werkt samen met JedlixJaguar werkt samen met Jedlix
18 november 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum