13 november 2019
Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE wint Gouden Stuurwiel 2019

Autozine
13 november 2019 | De volledig elektrische Jaguar I-PACE is in Duitsland bekroond met de 'Goldenes Lenkrad' onderscheiding. Een jury van professionals uit de auto-industrie verkoos de I-PACE tot winnaar in de categorie 'Beste SUV'.
AutoCoach

Miljoenen lezers van het Duitse Bild am Sonntag, het automagazine Auto Bild en de zusterpublicaties in twintig Europese landen kozen in zeven categorieën de beste modellen. De 21 finalisten, drie per categorie, werden daarna door een jury, bestaande uit coureurs, journalisten en experts, aan de tand gevoeld op het Duitse Lausitzring-circuit. De auto's werden beoordeeld op rijdynamiek, connectiviteit, design en total cost of ownership, waarna per categorie een winnaar van de 'Goldenes Lenkrad', ook wel het Gouden Stuurwiel, werd aangewezen.

Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE biedt een combinatie van prestaties, emissievrije aandrijving, verfijning en praktische inzetbaarheid. Het aantrekkelijke aanbod van de I-PACE wordt nog eens versterkt met de I-PACE Business Edition. Die is bovenop de royale standaarduitrusting van de S- en SE-uitvoering uitgerust met DAB+, verwarmbare voorstoelen en premium vloermatten, terwijl het voordeel oploopt tot € 8.700,-. De I-PACE Business Edition is verkrijgbaar vanaf € 73.900,-.

Zakelijk rijders profiteren van een scherpe netto bijtelling van € 299,- per maand en aantrekkelijke leasetarieven. Een operational leaseconstructie kan al vanaf € 895,- per maand via Jaguar Fleet & Business (excl. BTW, op basis van 60 mnd / 20.000 km/j). De financial leaseprijzen beginnen bij € 599,- per maand via Jaguar Financial Services (excl. BTW, op basis van 60 mnd).

Zowel bij operational lease via Jaguar Fleet & Business als financial lease via Jaguar Financial Services is een gratis installatie van een Eneco-laadpunt inbegrepen.

Dutchlease
Jaguar introduceert I-PACE EV320Jaguar introduceert I-PACE EV320
24 augustus 2020
Jaguar prijst I-PACE EV400Jaguar prijst I-PACE EV400
16 juli 2020
Jaguar test draadloos opladenJaguar test draadloos opladen
25 juni 2020
Jaguar I-PACE verbeterd voor 2020Jaguar I-PACE verbeterd voor 2020
23 juni 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum