6 oktober 2016
Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Hyundai biedt totaalpakket voor IONIQ

Autozine
6 oktober 2016 | Hyundai geeft de Hyundai IONIQ Electric een extra impuls door een samenwerking aan te gaan met energiebedrijf Eneco en met Fastned, de leverancier van snellaadstations voor elektrische auto's. Belangrijk uitgangspunt van de samenwerking is dat het opladen van de Hyundai IONIQ Electric zo eenvoudig, voordelig én duurzaam mogelijk gebeurt.

Op zoek naar een Hyundai IONIQ?
bynco heeft er 41 vanaf € 14.345,-

Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ wordt vanaf € 33.995,- geleverd met een IONIQ Wallbox Laadpakket. Dit laadpakket bevat een 32A Wallbox inclusief de basisinstallatie van Eneco. Hiermee is de IONIQ Electric binnen 4,5 uur volledig op te laden (ook als de elektriciteit bij een andere energiemaatschappij dan Eneco wordt verkregen). Bij het IONIQ Laadpakket is 5 jaar hosting, garantie, service en onderhoud van het laadpunt inbegrepen. Daarbij hoort ook een universele oplaadpas waarmee de Hyundai IONIQ Electric bij openbare laadpunten is op te laden.

Hyundai IONIQ

Voor wie geen gebruik wil maken van het IONIQ Wallbox Laadpakket, maar toch volop in maximale vrijheid wil genieten van de Hyundai IONIQ Electric, biedt Hyundai ook een pasklare oplossing. De Hyundai IONIQ Electric zonder IONIQ Wallbox Laadpakket kost € 31.495,-. Via de Hyundai-dealer is dan een IONIQ Onderweg Laadpakket te koop voor € 450,-. Dit pakket is inclusief een universele oplaadpas van Eneco ter waarde van € 36,- (eerste jaar gratis), waarmee de Hyundai IONIQ Electric bij openbare laadpunten in Nederland is op te laden, én € 500,- aan tegoed dat is te besteden bij de snellaadstations van Fastned. Deze leverancier van snellaadstations biedt, wanneer de Fastned app is gedownload, de mogelijkheid om de Hyundai IONIQ Electric binnen 30 minuten voor 80 procent van de capaciteit op te laden bij een van de 50 Fastned-snellaadstations in Nederland. Dit betekent dat er overal zorgeloos volledig elektrisch is te rijden.

De actieradius van de Hyundai IONIQ Electric is 280 kilometer met een volle accu, gemeten volgens de NEDC (New European Driving Cycle). De bijtelling voor zakelijk rijders bedraagt 4 procent. Bij een zakelijke investering is er een milieu-investeringsaftrek van 36 procent.

De volledig elektrische Hyundai IONIQ Electric beschikt over een 28 kWh lithium-ion-polymeerbatterij van een nieuwe generatie die lichter, sterker en compacter is. Met deze batterij heeft de Hyundai IONIQ Electric theoretisch een actieradius van 280 kilometer, gemeten volgens de NEDC (New European Driving Cycle). De batterijen wegen 20-30 procent minder dan vergelijkbare Nikkel-Metaal Hydride-batterijen. Tevens neemt het accupakket 40 procent minder volume in beslag, wat de bagageruimte ten goede komt. De 88 kW (120 pk) sterke elektromotor levert vanuit stilstand direct de maximale trekkracht van 295 Nm. Dankzij een moderne eentrapstransmissie accelereert de Hyundai IONIQ Electric naar een topsnelheid van 165 km/uur.

Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ wordt, net als elke andere Hyundai-personenauto, geleverd met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Hyundai geeft daarnaast de in de markt toonaangevende garantie van 8 jaar en 200.000 kilometer op de hoogvoltagebatterij.

Hyundai biedt IONIQ als taxi aanHyundai biedt IONIQ als taxi aan
2 december 2019
Hyundai prijst vernieuwde IONIQHyundai prijst vernieuwde IONIQ
19 juli 2019
Hyundai stopt IONIQ Car SharingHyundai stopt IONIQ Car Sharing
7 december 2018
Hyundai volgt Vincent van GoghHyundai volgt Vincent van Gogh
14 november 2018
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum