10 november 2021
Ford Puma

Ford Puma

Ford introduceert Puma ST Gold Edition

Autozine
10 november 2021 | De Puma ST Gold Edition komt naar Nederland. Het uiterlijk van deze unieke Puma ST is samengesteld op basis van de voorkeuren van zo'n 275.000 Ford-fans die via Twitter en Instagram zijn opgegeven. De in Agate Black gespoten Puma ST Gold Edition valt op met zijn goudkleurige details. De gouden 19-inch 5x2-spaaks velgen vormen perfecte combinatie met de rode remklauwen en de ST Gold Edition striping is een ware blikvanger. Vanbinnen vallen direct de Aurora Gold stiksels op die de deurpanelen, sportstoelen, het sportstuur en de versnellingspookhoes sieren.

Op zoek naar een Ford Puma?
bynco heeft er 36 vanaf € 21.990,-

Ford Puma

De Puma ST Gold Edition is voorzien van een 147 kW (200 pk) sterke 1.5 EcoBoost-benzinemotor, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 6,7seconden1 De SUV van Ford is voorzien van Sports Technologies waaronder de gepatenteerde force vectoring-vering en -wielophanging en een zeer responsieve besturing. Bijzonder in het segment is het optioneel verkrijgbare limited-slip differentieel.

Ford Puma

De nieuwste editie van de Puma ST heeft alle luxe van de ST-X aan boord en voegt er een handsfree bedienbare achterklep, een te openen panoramadak en verlichte instaplijsten aan toe.

De Puma ST Gold Edition wordt in een serie geproduceerd, waarvan tien stuks naar Nederland komen. Hij is leverbaar vanaf € 45.845. Ford heeft ook goed nieuws voor diegenen die gek zijn op goud, maar niet per sé op zoek naar een 200 pk sterke SUV. De designers van Ford werken aan een alternatieve versie van de Puma ST Gold Edition, op basis van de ST-Line X 1.0 EcoBoost Hybrid.

AutoCoach
Ford onthult Puma ST Gold EditionFord onthult Puma ST Gold Edition
18 juni 2021
Ford Puma nu ook als Connected en STFord Puma nu ook als Connected en ST
23 oktober 2020
Ford introduceert Puma STFord introduceert Puma ST
24 september 2020
Ford Puma nu ook als VignaleFord Puma nu ook als Vignale
28 mei 2020
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum